2014 a magazinunkban: tisztább, szárazabb érzés

Egy pillantás az évre. 2014 tisztább, szárazabb érzést hozhatott magazinunk látogatóinak. Céghírek – mondtuk, és tényleg nyújtottunk 2014 évében számos, cégekkel kapcsolatos, de közérdeklődésre számot tartó hírt.
Egyebek között bemutattuk a Lady Moletti honlapját és webáruháza szezonváltó ruhakölteményeit, s ezzel egy széles réteg igényeit elégítettük ki.

Kereskedelem

Mintha szégyenlős volna a ruhaipar és a kereskedelem, ritkán láthatunk bő ajánlatokat a molett nők számára.
Szóval pótoltuk ezt: > Lady Moletti, molett divat

Oktatás, képzés

Aztán hírt adtunk a CLIPS Nemzetközi Fodrász Iskola tanfolyam nyitásáról, mert ez is közérdeklődésre tarthatott számot. Ugyanis az OKJ-és bizonyítvány mellett a CLIPS igyekszik tanulói számára segítséget nyújtani az elhelyezkedésben is. Végzett tanítványaik egy része ma már külföldön dolgozik. A CLIPS Akadémiától tudjuk azt is, milyen > Egy fodrász élete.
Sőt még arra a kérdésre is választ kerestünk: mikor fogok meggazdagodni és híres fodrásszá lenni?

Szolgáltatás

De igyekeztünk a háztartási gondok leküzdését is segíteni.
Mit tegyünk, ha eldugul a csap? Azonnal kell-e hívnunk vízvezeték szerelőt vagy duguláselhárítót, avagy magunk is tehetünk kisérletet a hiba, a nagyobb baj elhárítására?

Persze nagyon férfias témák is elő kerültek, például az autóbérlés, a sofőrszolgálat témájában, de talán még a SEO, vagyis a keresőoptimalizálás feladatait is ide vehetjük.
Az év vége a Google Pingvin frissülését követően alapos helycseréket indukált a keresőtáblán. Persze a honlapok minőségét figyelő Google Panda sem tétlenkedett, sőt a térképes találatok sorrendjéért felelős Galamb is meg-meglengette a szárnyát. Óvtuk Önöket a keresőoptimalizálás során elkövethető egyik gyakori hibától, a duplikációtól.
Bemutattuk a Koala Autorent autókölcsönző vállalkozást, amely arról nevezetes, hogy ernyőszolgáltatással is rendelkezik, a Sofőröm Sofőrszolgálattal.
> Koala Autorent: autókölcsönzéshez információk

Lakáskultúra

És persze ami mindenkit érdekel: a lakáskultúra. Tapéta, függöny, bútorszövet és lámpák, csillárok minden mennyiségben! A Fénymánia Lámpa és Csillár stílusok segítségével mutatta be termékeit:
> Fénymánia: a klasszikus stílus
Na, és persze az energetikai tanúsítvány ügye: kell, vagy nem kell és akár igen, akár nem, vajon mire jó? Tapasztalatok az energetikai tanúsítványok terén
És az ülőgarnitúrák, a kanapék világa, ráadásul igen baráti áron, vagyis outlet bútor áruházból. Igencsak impozáns a kínálat az ABútor Outlet áruházban Budapesten.
Termékeik zöme Németországból származik, hibátlan, kifutó típus – innen az olykor meghökkentően jó ár.
Bútorok, kanapék
És még mennyi minden volt…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük