A Trans Európai Fuvarbörze bővítette kapcsolatait

Fuvarozás, szállítás

Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Szövetsége (MSZSZ) logoA szállítmányozás, a szállítás, a nemzetközi fuvarozás világában bizonyára nem meglepő, hogy a Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Szövetsége részéről az elnökség, 2012 nyarán, a TRANS.eu jelentkezését elfogadta.

A Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Szövetsége immár 1989 óta tölti be eredményesen érdekvédelmi hivatását.
Tagjai sorában főként a spedícióval foglalkozó cégekre lelhetünk, de a logosztikai, vámügynöki tevékenység képviselői is szép számban megtalálhatóak a szervezetben.

Az MSZSZ tagja a Szállítmányozó Szövetségek Nemzetközi Föderációjának, a FIATA -nak és szoros kapcsolatot ápol a Magyar Kereskedelmi- és Iparkamarával és további szakmai szervezetekkel is a szállítás, a szállítmányozás és a fuvarozás világában.

A Trans Európai Fuvarbörze számára azért jelentős a partneri kapcsolat, mert immár a legnagyobb magyarországi szállítmányozási érdekvédelmi csoport tagjának tudhatja magát!*****

A Trans EU korábbi céghírei a Jóljárok Magazinban:

> Hatékony nemzetközi fuvarozás partner értékeléssel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük