Ajándékozás – Nehéz gondra gyors megoldás – Gravír Expressz

Személyre szólóan készül el, amíg bevásárol az Árkádban

Gravírozás előtt

Az ajándékozás nehéz feladat. De tudunk egy helyet, ahová akár lapos, akár tömött pénztárcával érkezik valaki, megtalálja majd azt az ajándékot, amit szerettei örömmel fogadnak! Mert nincs örömtelibb ajándék, mint amelyik személyre szól.
– Szinte bármire tudunk feliratot vagy ábrát varázsolni, ha kicsivel kisebb, mint egy autó ajtaja! –  mosolyog kérdésemre válaszolva Lele Péter tulajdonos a pécsi ÁRKÁD földszintjén, az Intersparral szemben, a könyváruház melletti kedves kis boltban.
Majd azzal folytatja, hogy fára, fémre, üvegre, műanyagra egyaránt igaz a megállapítás.
Tehát ugyanúgy rálehelik mondjuk az „Éva szeretlek” vallomást egy szív ábrájával egy kicsiny likőrös pohárra, mint az „Én is szeretlek, Jocó!” feliratot egy, a lakatfalra szánt fémlakatra vagy egy elegáns kidolgozottságú pálinkás készletre.

Mit gravírozzunk rá?

Mit gravírozzunk rá?

– Ráadásul gyorsan dolgozunk! Ezért is szerepel az üzlet nevében a Gravír után az Expressz szó.
Jellemzően az is megoldható, hogy valaki nálunk kezdi az ajándék kiválasztásával, a felirat bemondásával, majd megveszi az áruházban a tejet, a kenyeret és bármi egyebet, majd mielőtt távozna az ÁRKÁD-ból, átveszi az addigra elkészült ajándékot.
Látom, a Gravír Expressz pultjában rengeteg a toll, a világ számos márkája kínálja magát, hogy felirattal lássák el és elajándékozzák. A pár ezer forintos írószerszámtól a több tízezer forintosig igény szerint választhat az ajándékozó.

Kemény ajándék – puha ölelés

Mit tippel, mi lesz a karácsonyi sláger termékük? – kérdem.
– Nehéz kérdés, mert november végétől a cégek is megjelennek ügyfélként, és ez a vásárlói csoport igen széles spektrumban vásárol.
Menedzser készlet, benne márkás toll, kulcstartó, vagy többfajta pohárkészlet, de nagy kedvvel viszik majd a névvel, ábrával ellátott teás bögréket is.
A hölgyek örülni szoktak a gyűrűbe vésett feliratoknak, a kiskutyusuk nyakába akasztható névtáblának, a fiúk pedig a névre szóló borospalacknak, vagy az amerikai hadseregnél rendszeresített Zippo öngyújtóknak. Ebből százötven félével készülünk, hogy tartani tudjuk a széles választékot!
Szóval kemény fiúknak kemény ajándék? – kérdem.
– Bizony, ráadásul kemény gyémántfejjel gravírozzuk bele a kért szöveget. De nyilván jár majd a kemény ajándékhoz puha ölelés is. 🙂

A Gravír Expressz Pécsett, az ÁRKÁD bevásárlóközpontban található. Telefonja: +36-20-264-1170, e-mail címe: arkadpecs[kukac]gravirexpressz[pont]hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük