Állást keres, állást kínál

Apróhirdetés feladás ingyen

Az apróhirdetések rovat igen forgalmas hely a Jóljárok Magazin online felületén.
Különösen az állást kínál rovat kínálata figyelemre méltó, ahová ingyen tehetik fel hirdetéseiket az állást kínáló cégek, vállalkozók, vállalkozások, kicsik és nagyok egyaránt.
(Ugyanígy, az állást keres rovat is ingyenes, mint ahogy a teljes APRÓHIRDETÉS rovat is az, vagyis bárki ellenszolgáltatás nélkül feltöltheti az apróját.)
Érdekes, hogy míg korábban az MLM rovat verhetetlennek bizonyult – mindenki hálózatot akart építeni talán -, mára erősen lecsökkent az itt elhelyezett apróhirdetések száma.

Talán befuccsoltak a hálózatépítési erőfeszítések, esetleg néhány rosszhírű kísérlet tompítja a vállalkozni szándékozókat, nem tudom, mindenesetre látni való, hogy az állást kínál rovat átvette a “vezetést”!

Ebben a rovatban most, 2010 május legelején területi vezetőtől adminisztrátoron át értékesítő munkakörig nagyon sok mindent megtalálhatunk.
Különösen az otthoni, számítógéppel végezhető munka kínálata tűnik ki a sorból.
A legígéretesebb pályaépítési kondíciókkal egy területi vezetőket kereső hirdetés tűnik ma, de ez bármikor változhat. Ugyanis a hirdetést a hirdető bármikor le is veheti. (Amikor betöltik az állást, vagy amikor elmegy a kedve az egésztől, mármint a saját vállalkozásától, vagy bármiért, bármikor.)

A Jóljárok Magazin természetesen nem ellenőrizheti a hirdetések valódiságát – tehát az aprók esetén óriási körültekintéssel kell eljárnunk!!! A hirdetés feladójának és “fogyasztójának” közös felelőssége és előnye lehet a létrejövő üzlet.

A létrejövő üzlet elősegítésében a Jóljárok.hu a közzétételen túl azzal tud hozzájárulni, hogy még az aprókat is jó helyen hozza a keresőkben!
Jellemzésként: a Céghírek rovatunk első tízben található “céghírek” kulcsszóra.

Az apróhirdetések tipikus hibáiról már korábban is szót ejtettem itt:
Apróhirdetés: tipikus hibák. Amikor sejtelmeket bájtokba búgnak

Mi mást is írhatnék befejezésként: ne aprózza el magát, apróját rakja fel itt, a Jóljárok Magazin  Apróhirdetés rovatában!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük