Az albérlet oldalak internetes királya: albiguru

Térképes albérletkereső, Magyarország

Albérlet | a térképes albérletkereső térképe

Manapság, ha valami nagyon jó, akkor azt mondják rá: király! Így aztán aligha járunk messze az igazságtól, ha az albérletet kereső, ill. albérletet kínáló internetes portálok királyának tekintjük az albigurut!

Ha az oldalra kattintunk, akkor egy térkép ugrik elő, ahol egyedülálló módon azonnal láthatjuk, hogy van-e a kívánt környéken szabad, kivehető albérlet.
A “kívánt környék” amúgy bárhol lehet Magyarországon, az albiguru.hu könnyedén eszi a kilométereket, számára nincs távolság.
Az albigurunak teljesen mindegy, hogy Budapest, Pécs, Miskolc, Győr, Szombathely, Debrecen, Székesfehérvár avagy Kiskőrös, Nagykőrös az albérleti irány.

Ha ennyire jó, ha ennyire király, akkor bizonyára drágán kínálja magát – morfondírozhatunk.

Ám szép nagyot tévedünk, mert a térképes albérletkínáló rendszer teljesen ingyenes!
Annak is, aki adja, s annak is, aki kapja, vagyis az albérletet kínálónak ugyanúgy, mint aki albérletet akar.

A feladott hirdetés 30 napig aktív, utána levelet kap a felhasználó, aki eldöntheti, a hirdetés marad, vagy törlődjék. Így a térképen megjelenő hirdetések folyamatosan frissek maradnak – tájékoztat az üzemeltető.

Kiderül még, hogy egyetlen e-mail címmel korlátlanul lehet a rendszerben hirdetést feladni és az is, hogy az ingatlanirodák is szabadon használhatják.

Arra a felvetésünkre, hogy a látogatók nyilván boldogok, hogy ennyire egyszerűen és gyorsan kezelhető rendszert kaptak a kezükbe (no jó, a monitorukra) így reagált a szép és hasznos portált birtokló tulajdonos:
Egy kicsit meglepő számunkra, de sokan nem tudják, hogy a térképen az egér görgőjének görgetésével lehet kicsinyíteni vagy nagyítani.

De aki lakni akar, vagy szobát kiadni – az majd hamarosan a térképen egerészésbe is belerázódik.
Tessék kérem, itt lehet “gyakorolni”:
https://albiguru.alberlet.hu/kiado_alberlet/referens-id:236016

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.