Elektronikai és háztartási gép alkatrészek birodalma

Ha a laptop nem kap áramot, ha a kávéfőző oldalán bugyog a kávé: Microhm

– A laptopomat nem tudom tölteni, mert eltörött a töltőjén ez az izé – mutat az egyetemista lány a hálózati zsinór végén fityegő villásdugóra.
Tipikus jelenet ez a Microhm alkatrészboltban.
Andrics Péter tulajdonos felsorol néhányat a vásárlókat bosszantó jelenségek közül: a villanybojler oldalán folyik a víz, a kávéfőző a gumitömítés elöregedése miatt az oldalán ereszti ki a forró nedüt, a porszívó pedig nem szív, viszont fülsiketítő sivítással őrjöng a háziasszony keze alatt…

– Apró dolgoknak tűnnek ezek a problémák, ám mégis megkeserítik mindannyiunk életét, ha nem tudunk megfelelő gumigyűrűt, porzsákot vagy laptop-töltőt beszerezni – folytatja.
– Erős törekvésünk, hogy az elektronikai készülékekhez és a háztartási gépekhez nálunk minden elképzelhető apróság, alkatrész és kiegészítő hozzáférhető legyen. Ráadásul típusonként! Ezért aztán porzsákból például több, mint száz féléből szolgálhatjuk ki a pécsieket és baranyaiakat, sőt olykor messzebbről is felkeresnek minket, az interneten látva a kínálatunk bőségét.

Körbe pillantok: hangfalzsinórtól fejhallgatóig, mosógép kifolyócsőtől villanyborotva szitáig, robotgép kuplungtól mindenféle kondenzátorig itt ezernyi árucikk várja, hogy megoldja valakinek a gondját-baját.
A MICROHM tipikusan az az üzlet, amely a vásárlók kívánságai alapján bővíti kínálatát. Ezért aztán megkezdték a számítástechnikai kiegészítők, tartozékok árusítását is. Ez a kínálat a computer.kamerapecs.hu webáruházukon keresztül is megtekinthető, rendelhető.
Szervizükben a normál határidős javításokon túl vállalkoznak kisebb azonnali “életmentő” javításokra, átalakításokra is.
Az üzletben SAMSUNG termékek is vásárolhatók a mosógéptől a televízióig. A teljes kínálat a www.klubmediapecs.hu weboldalon látható.

A MICROHM Alkatrészbolt immár két évtizede a Kereskedők Háza emeletén szolgálja ki vásárlóit.
Elérhetőségei: Pécs, Rákóczi út 46. Kereskedők Háza első emelet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük