Ez lesz az Ön online patikája

Gyógyszer online

SIPO online patika és egészségügyi portálSoha jobb időzítést! Köhög, tüsszög a nép, pirosló orral virítunk szinte mindannyian – kinél sima megfázás, kinél már az influenza hatása ez.
Szóval soha jobbkor nem nyílhatott volna a neten online patika.
Mint azt Dr. Harmatha Zita gyógyszerész-ügyvezetőtől megtudom, a most megnyílt SIPO patika-webáruház egyebek mellett erre az időszakra jól felkészült.

Vitaminoktól a Vichy készítményekig

Vitaminokkal, a megfázásos betegségek tüneteit enyhítő készítményekkel, láz- és köhögéscsillapítókkal, orrcseppekből is több félével várja a shop a növekvő rohamot. Majd hozzáteszi:
– Természetesen a honlap, amelyet a SIPO Online Patika – Webáruház és Egészségügyi Portál néven a napokban engedtünk útjára, jóval tágabb lehetőséget kínál az egészségmegőrzést célul kitűző embereknek. Vagyis nem csak akkor érdemes a weben felkeresni, ha már küszködünk valamilyen betegséggel, hanem előtte, amikor még megelőzhető a baj.
Mindehhez tanácsokat is adunk, az embereket érdeklő aktuális kérdésekről blogot vezetünk.
– Termékpalettánkon a babaápolástól a vény nélküli gyógyszereken át az egészséges életmódot támogató készítményekig, a szépségápolásig mintegy 1500 termék szerepel – fűzi még hozzá.

Mit értsünk egészséges életmódot segítő készítményeken? – kérdem.

– Ilyenek például a dohányzásról leszoktató készítmények. Rágógumi, tapasz, spray, tabletta is választható segítségként a leszokáshoz. De segítünk kínálatunkban a fogyni szándékozóknak vagy a reformétkezést kedvelőknek is. A cukorbetegek pedig megtalálhatják nálunk a számukra ideális édesítő szereket.

A szépítőszerekért nyilván rajonganak a hölgyek?

Dermo shop a SIPO online patikában

 – A legkiválóbb, világhírű márkák kerültek a honlapunk részét képező Dermo Shopba. Így a Vichy, a Bioderma, a La Roche-Posay krémjei, hogy csak a legismertebbek közül említsek néhányat. Ráadásul a weben jelentős kedvezményt is tudunk nyújtani, folyamatosak az akciók, így a ráncok kisimulását bizonyára elősegíti a megtakarítás magas mértéke is. 🙂

A SIPO online patika egy offline is létező gyógyszertári lánc webes megjelenítési formája. SIPO patikákkal Pécsett és Budapesten találkozhatunk. Meg persze a neten.
S ha már annyi szó esett a szépítőszerekről, pillantsunk rá a honlapra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük