Ha szívna a szivattyúi miatt

WILO keringető szivattyú a GLT kínálatában

Szivattyúcsere

A GLT Delta Épületgépész Kft. komoly elkötelezettséget vállalt a Dél-Dunántúlon az energiapazarló régi szivattyúk lecserélésére korszerű, energiatakarékosabb WILO szivattyúkra.
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint egy vadonatúj, aldomainen futtatott honlap, amelyen kérhetik az érintettek annak kiszámítását, hogy mennyi volna a megtérülés, ha a fűtési, hűtési szivattyúikat lecserélnék.
Ennél kényelmesebben aligha lehetne e tárgyban, vagyis a szivattyú csere terén komoly, valódi alapokon nyugvó információhoz jutni.

A Dél-Dunántúl, azaz Baranya, Somogy, Tolna településeinek lakói, üzemei, vállalkozásai – nyilván Pécs, Kaposvár, Szekszárd lesz ebben élenjáró – akár szöveges kérdőívben, akár a meglévő szivattyúik adatlapjával fotós feltöltésben is kérhetik a cserére vonatkozó megtérülési adatokat.

A GLT Delta büszkén jelzi, hogy Wilo partnerként dolgozik. Mint írják a honlapon:

2017-től a Wilo hivatalos szervizpartnere vagyunk a Dél-Dunántúl három megyéjében.

A Wilo az épülettechnika, a vízgazdálkodás és az ipar területén alkalmazott szivattyúk prémium beszállítója. A dortmundi székhelyű Wilo SE a nemzetközi szivattyúgyártó ipar egyik vezető szereplője. Hazai leányvállalata a Wilo Magyarország Kft. több szivattyútípusban is piacvezető forgalmazó.

A Wilo Stratos GIGA szerepel a GLT szivattyú
A Wilo Stratos GIGA is szerepel a GLT szivattyú kínálatában

Szerviz

A GLT Delta a szervizszolgáltatását is felkínálja az új, modern alapokra épített honlapján.
Erről így írnak:

Szervizpartnerként Wilo fűtési, hűtési, vízellátási és technológiai szivattyúk karbantartását és javítását végezzük alkalmi megbízással vagy szerződéses partnerként.

Szerviztevékenységünk garanciális idő alatt vagy azon túl is igénybe vehető. A garanciaidő meghosszabbítása is lehetséges nálunk.

A rendszeresen karbantartott szivattyúk meghibásodása ritkább, a javítási költségük lényegesen alacsonyabb, és hosszabb az élettartamuk is.

A honlap – tükrözve a kínált szivattyúk modernitását – valóban a korszerűség jegyében született. PHP7; WP-alap; SSL tanúsítvány, GDPR megfelelőség jellemzi, hogy néhány tulajdonságot kiemeljünk.
Ebből következően az információ csere védett, ahhoz harmadik fél nem férhet hozzá.

A GLT Delta tevékenységét nagyon komoly számok reprezentálják: 800 splitklíma karbantartása, 50 darab légkezelő berendezés felügyelete-javítása, melyek közül a legnagyobb 40 000 m3/h kapacitású.

***

Az energiatakarékosság témakörében született más bejegyzések:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük