Hitel van! Új szereplő Pécs és Komló térségében

Anovo ingatlan és hitelPécs, Komló és a hitel

Új szereplő lépett színre Baranyában az ingatlan és a hitelközvetítő piacon, az ANOVO. Az ingatlan és hiteliroda nagy újítása, hogy tulajdonképpen egy online iroda, amely megkönnyíti és olcsóbbá teszi az ingatlan vásárlás és eladás során az ügymenetet.

Az Anovo portálján ingyenes szolgáltatások sorával találkozhatunk. Ilyen például az eladó ingatlanok hirdetésének felvitele és azok megismerése is.
Az ingatlan mellett már kapcsolódó hitelezéssel és külön vállalatfinanszírozással is találkozhatunk, a lehető legelőnyösebb formában. (Akár vissza nem térítendő formában is.)

A portálon történő regisztráció számos előnnyel jár:
– Nem kell az irodát meglátogatni, vagy a helyszíni szemle alkalmával címkiadási lapot kitölteni és aláírni.

– NEM KELL ÜGYVÉDI DÍJAT FIZETNIE, ha az ANOVO.HU oldalon ajánlott ingatlan elnyerte tetszését, sőt akár egy éves időtartamra ÁLLJÁK A LAKÁSBIZTOSÍTÁST IS

– Az érdeklődését felkeltő ingatlanról bármikor BEMUTATÓ VIDEÓT TÖLTHET LE

– Amennyiben látogatásakort nem talál megfelelő ingatlant, akkor a megadott e-mail címen értesítik, ha az érdeklődésének megfelelő paraméterekkel rendelkező ingatlan kerül adatbázisukba

Hitelügyeihez HITELKALKULÁTOR áll rendelkezésére.

A mikro-, kis- és középvállalkozások nyilván örömmel tanulmányozzák majd az ingyenesen olvasható, célirányos pályázati flehetőségeket.
Ráadásul az ANOVO neves szakemberek bevonásával (ügyvéd, mérnök, közgazdász) ingyenes válaszokat ad a látogatóiktól beérkezett kérdésekre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.