Gasztro receptek

Az olvasottság receptje

Időjárás és gasztro receptMától ételrecept különlegességek és a várható időjárás is megjelenik  – az új köntösében éppen két esztendős – Jóljárok Magazin nyitóoldalán.
Ennek nagyon egyszerű oka van: két olyan téma ez, amely sokakat, szinte mindenkit érdekel. Mondhatnám is, enni szeretünk, megázni meg nem szeretünk – ezért érdekel minket az időjárás előrejelzés meg a gasztronómia.

Gasztroblog kedveltség

Tanulságos volt számomra, amikor egy marketingesek, szociológusok, számítástechnikára készülő fiatalok – nemre, korra vegyes társaságában egy kérdésemre milyen választ kaptam.
Azt kérdeztem, olvasnak-e blogot. A nem és az igen válaszok kb. fele-fele arányban oszlottak meg a mintegy 30-35 fős csoportosulásban. Az igen választ adók mintegy háromnegyede említette, hogy elsősorban gasztroblogokat olvas.
Ha ezt a Jóljárok.hu szerkesztőjeként tudom, akkor botorság volna, ha az ételreceptek iránt megnyilvánuló érdeklődést nem akarnám kielégíteni.

Ráadásul könnyű dolgom van, hiszen én szerkesztem az Étterem Pécs portált, és abban arra törekedtem, hogy ételkülönlegességek receptjei is kapjanak helyet.
Így például olyan különlegességek receptjéhez is hozzáférhet az éhes olvasó, mint a bolgár Küfteta receptje. Érdemes kipróbálni!

Tehát akkor mától esőmentes jó étvágyat kívánok! > Recept, receptek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük