Klíma beszerzés előtt hívja a klímaszerelőt

A magyar klímaszerelők is ezt ajánlják!

Klímaszerelők, klímaszerelés az Energiapartnertől

A magyar köztudat egy megrögzött utat jár be, ha klímáról, klímaszerelésről van szó: elmegy valamelyik áruházba és akció keretében, olcsón, hóna alá kapja a megszerzett klímát és azzal hazagyalogol.

Otthon persze előállhatnak bizonyos problémák! Ilyen gond lehet, hogy az elektromos hálózat megmakacsolja magát, a klíma kiveri a biztosítékot, és ez a tény a klíma-barát családnál szintén kiveri. Mármint a biztosítékot.Hűs levegő helyett forróság önti el a családfő fejét. Asszonya szép monológba kezd, a hűtőben rothadó élelmiszerek után egy bizonyos igen kimondásának elhamarkodott voltára terelődik a szó.
Aztán szerelő jő, a ménkő helyreáll, ámde később a villanyszámlán eléggé megdagadnak a számok, annyira, hogy a ház asszonya – finoman szólva is – ismét nemtetszésének ad hangot.

Az inverteres klíma és a takarékos üzemeltetés

A jobb sorsra érdemes házaspár honnan is tudná, hogy inverteres split klímát kellett volna választani, kicsit nagyobb teljesítménnyel. A vásárlás előtt ugyanis a hűteni vágyott négyzetmétereket és a klíma kapacitását össze kellene hangolni.

Vagyis a lényeg:  mielőtt klímát vásárolunk, akkor kell hívni a klímaszerelő mestert, nem utána. Hogy képbe kerülhessünk a víz-gáz-fűtésszerelés és a klímaszerelés terén, érdemes ráhajtani az internetes sztrádán például az Energiapartner honlapjára, ahol a klaszterbe tömörült cégek és mesterek számtalan hasznos tanáccsal szolgálnak az energiával, energiafelhasználással kapcsolatos témákban.

A klíma hűsítő témáját itt leljük meg:

klímaszerelők, klímák

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük