Lady Moletti Pécs – a molett divat fellegvára

A molett divat vára

LeoGuy őszi-téli kollekció a Lady Molettiben
LeoGuy őszi-téli kollekció a Lady Molettiben

Kalapot emelek a Lady Moletti Divatáruház előtt, jelesül most az egyik általuk forgalmazott híres kollekció, a LéoGuy kalapjával.
A kalapemelésre több okom is akad. Egyfelől a cég felvállalt célkitűzése miatt emelem, amely a molett – de mondják dundi hölgyeknek is őket -, szóval a teltkarcsú nők divatigényének a kielégítése. Mert miért is ne járna a moletteknek csinos, divatos, fiatalos, mondhatni párizsi divat szerinti öltözet?

Eszem ágában sincs persze a kifutók zörgő csontú, sovány, cérnavékony manökenjeit leszólni, csupán azon urak kedvéért emelem ki azt, amit a természet amúgy már olyan ügyesen kiemelt, hogy izlések és pofonok különbözőek, s így testfelépítésre való tekintet nélkül minden hölgynek van, de legalábbis lehet imádója.

Lady Moletti Pécs - a molett divat gazdag kínálata
Lady Moletti Pécs – a molett divat gazdag kínálata

Ám a prózánál maradva: a Lady Moletti nem csak ígéri a molett divat szemre szép és világszerte kedvelt darabjait, hanem folyamatosan frissülő árukészlettel várja látogatóit.
Aki Pécsett betér a Búza tér észak-keleti sarkán álló Átrium Üzletház földszintjén található Lady Moletti Divatáruházba az azonnal meggyőződhet erről.
Sőt, aki biztosra akar menni a karácsonyi ajándékozásban, az teltkarcsú szeretteinek öt – vagy tízezer forintos ajándékutalvánnyal kedveskedhet. És akkor bizonyára jó lesz a méret, bizonyosan tetszeni fog szín.

De a molett divat szerinti ruhák a webáruházból bárki számára elérhetőek!

A Lady Moletti divat- és webáruház honlapja > Lady Moletti Pécs

És itt is kalapot emelünk a speciális divat magas színvonalú képviseletéért: > Molett divat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük