Lakatfal: a szerelem dübörög továbbra is

Szerelem lakatok

A pécsi lakatfal: lakatolnak rá lakatot rendületlenül :-)Történhet bármi, emelkedhetnek az adótételek, emelkedhet a svájci frank, a benzin, a cigaretta ára, asztalt állíthatnak a hivatalokban akár az alkotmánynak is: a szerelem dübörög tovább! Legalábbis a pécsi lakatfal nyári lakat-gyarapodása ezt bizonyítja.
A szerelem persze olyan, hogy muszáj megmutatni, örülni neki, zálogot adni, ajándékot venni és beszélni róla, az is nagyon jó.
Manapság persze nem a városi presszók mélyén vagy a falusi ház előtti padon esik szó róla, hanem az interneten, jelesül a Facebookon.
A pécsi lakatfal szerelmi ügyei is itt kerülnek terítékre a lakatfal facebook fiókjában, ahol bárki megjelentetheti fotón az ő és szerelme lakatját, lehet beszélni is róla – mert az jó.
Elég egy pillantást vetni ide és láthatjuk: Eszter, Beáta, Réka, Noémi, Pista és Béla egyaránt szépen és szívesen keveri a szót, ha szerelemről és lakatról esik szó.
A lakatolás világszerte szinte szenvedéllyé vált, s a pécsi lakatfal facebook fiókjának vagy blogjának látogatói közzé is teszik a képeket: itt jártam, ni csak, és itt is lakatolnak!
Lakatológus legyen a talpán, aki ezt a sok szépet rendezgetni tudja – de azért próbálkozom 🙂
Linkek:
a Lakatfal a Facebookon
Pécsi lakatfal
Korábban a lakatfalról a Jóljárok.hu Magazinban:

A szombathelyi püspök Pécsről elvitt valamit

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.