Linkgyűtemények

Kedves Látogató!

Linkkatalógusainkba örömmel vesszük fel a konkrét gyűjteményhez illeszkedő, azaz releváns, jó minőségű, informatív és cégszerűséget megvalósító – azaz elérhetőséget biztosító, vállalkozás esetében a cégadatokkal is szolgáló – honlapokat.
Nem vállalkozhatunk a tartalmi ellenőrzésre, és arra sem, hogy minden ajánlott, jó minőségű, kifogástalan honlapot felvegyünk valamelyik linkgyűjteménybe.
Az ideiglenesen nem elérhető honlapokat, a két percnél hosszabb betöltési idejű szájtokat a programunk áthúzással jelöli. Az áthúzott honlapok nagyon hamar lekerülnek, ezzel is védve a látogatói élményt!
A linkek nofollow attributummal lesznek ellátva, de ez is alkalmas a linkprofil színesítésére, a honlap megtalálása pedig a linkre kattintva – részünkről biztosított.
A feladáskor megadott adatok üresen hagyásával Ön lemond a közölhetőségről. Kérjük, az e-mail címnél ne adjon meg névvel, nickkel beazonosítható címet, hanem általános cégcímet (pl. info(at)cegneve.hu; vagy cegneve(at)cegneve.hu stb.) hogy a GDPR-ben megfogalmazott vállalati kategória valósuljon meg.
Ajánljon Ön is kitűnő honlapokat és böngéssze is haszonnal a többit!