Egészség linkek, linkkatalógus

— Link ajánlás —

Kedves Látogató!
Köszöntjük magazinunkban, az egészség linkek linkkatalógus oldalán! Kevés fontosabb dolog képzelhető el, mint az egészség. Ma már nem is egészségmegőrzésről, orvoslásról, hanem egyenesen egészségiparról beszélünk. Ha Ön is szeretne linket ajánlani, kérem, vegye figyelembe, hogy csak nagyon jó minőségű honlapok linkjeinek korlátozott mértékű elhelyezésére van lehetőségünk.
Természetesen nagy figyelmet érdemes fordítanunk arra: kitől, milyen tanácsot, milyen eljárásmódot, receptet, terméket veszünk át vagy veszünk meg! Óriási az egyéni felelősségünk!
Mert egy linkkatalógus természetesen nem ellenőrizheti az oldalain megjelenő termékeket, a vállalkozásokat, azok engedélyét és sorolhatnánk tovább, csupán az internetes megjelenés formai szabályosságára ügyelhet. Éppen ezért hívjuk fel a figyelmet az egészség megőrzésének, a gyógyításnak a folyamán az Ön egyéni felelősségére! Úgy is fogalmazhatnánk: a linkkatalógusban történő megjelenés nem jelent egyúttal részünkről ajánlást vagy termék legalizálást!

Ajánlja azt az egészséggel foglalkozó portált, amelyet Ön ilyennek tart és eleget tesz a cégnyilvánosság, a GDPR szabályainak, vagyis megadja a vállalkozás cégadatait, adatkezelési szabályzatát. (Ezzel a fekete gazdaságot igyekszünk kizárni linkgyűjteményünkből.)
Ajánlásához kattintson a Link ajánlás (piros) feliratra.

A linkgyűjtemény nofollow attributummal látja el a linkeket.
Oldalunk jelenleg különösen a fogászati kezelések terén jeleskedő rendelők, praxisok linkjeiben erős. A magyar fogorvosokéi mellett pl. az ír Dublinban zajló rendelés is megtalálható.
S ha már fogorvoslás – napjainkban igen sok szó esik az implantációról. Ha van kedve hozzá, a lap alján most megismerkedhet videóról ezzel a modern orvosi eljárással. És valami más fontos dologgal is.

Folyamatosan áttérünk az oldal linkjeinek nofollow attributummal történő ellátására.

Látogassa meg és használja haszonnal az alábbi oldalinkat is:

Webáruház linkek | Lakáskultúra linkek | Gazdaság, e-gazdaság linkek | Budapest linkek

Kereskedelem linkkatalógus | Utazás |