Webáruház linkek

— Link ajánlás —

Kedves Látogató!
Köszöntjük a Jóljárok Magazin webáruházakat, webshopokat bemutató és ismertető linkkatalógusának oldalán! Ha Ön is szeretne ide linket ajánlani, kérem, vegye figyelembe, hogy csak nagyon jó minőségü webáruházak linkjeinek korlátozott mértékű elhelyezésére van lehetőségünk.
Az itt elhelyezett webáruház linkje reményeink szerint egy erőteljes lökést ad a vásárlói kör eléréséhez a webáruházának, mint weboldalnak az erősítésével. Hiszen innen releváns linket szerezhet, anchor texttel!

Kizáró ok: céges honlap esetén a cégnyilvánosságról szóló törvény szerint fel kell tüntetni a cég pontos nevét, címét, elérhetőségeit, adószámát és a cégjegyzékszámot. Amennyiben ezeket nem találjuk a honlapon, eleve nincs remény a linkkatalógusba kerülésre!
A linkajánlásoknál a leggyakoribb hiba, hogy a http:// előtagot is megadja valaki, holott az szükségtelen. Ajánlja azt a webáruházat, amelyet Ön kitűnőnek tart. A link elbírálásánál elonybe részesül az a webáruház, amelyik viszontlinket ad oldalunkra és ennek elérhetőségét már a link igénylésekor megadja. Honlap ajánlásához kattintson a Link ajánlás (piros) feliratra.

2014 szeptembertől a webáruház, webshop linkkatalógusunkban – hasonlóan a többi linkgyűjteményünkhöz – a linkeket folyamatosan nofollow -ra változtatjuk.

Látogassa meg és használja haszonnal az alábi oldalinkat is:

Egészség linkkatalógus | Lakáskultúra linkek | Gazdaság, e-gazdaság linkek |

Kereskedelem linkkatalógus | Utazás | Budapest linkek