Mezőgazdaság: előbújnak a gépek

Mezőgazdasági gépalkatrészek

Mezőgazdaság: jön a tavasz és a gépekAmikor a föld illata, a téli fagy szorításából már a madárcsicsergést is előcsalogatja, bármikor ránkzúdúlhat a tavasz. Hozza magával a fényeket, a színeket, az újrainduló életet. És a munkát!
A gondos mezőgazdák ilyenkor már számba vették teendőiket, s átnézik a munkáikhoz szükséges gépeket.

Mert a tél mozdulatlanná merevítette a mezőgazdasági gépek java részét, s most némelyik gazda izgulhat – vajon beindul-e a traktor, a fűkasza és ki tudja, mennyi fajta segédeszköz, s nem felejtette-e el valamilyen fontos alkatrész cseréjét, beszerzését.

Az országszerte ismert AGRIX Kft. ügyvezetője, Schneider Ferenc egyebek között azt tanácsolja:
– Ha nem sikerült fedél alatt tárolni a mezőgazdasági eszközöket, különösen érdemes azok gumi, és műanyag alkatrészeit átvizsgálni, illetve a csavarkötéseket ellenőrizni. A csapadékvíz, – ha számára tilltott helyeken gyűlik –  táplálja a jó étvágyú rozsdát, vagy kitöltve szétfeszítve a térformát, a faggyal szövetkezik a gazdaszomorításra.
– A mezei apró élőlények is leleményesek a telelőhely választásban – teszi hozzá -, igazi meglepetésekkel szolgálhatnak.
Az évszakváltás, sebességváltást hoz a természetben és a mezőgazdaságban is, így munkaszezon előtti gépfelkészítésére jól kihasználható ez az időszak, most még több idő adódik a későbbi üzembiztonság megteremtésére.

A tavaszi mezőgazdasági munkákra való felkészülés során felmerülő alkatrész-, és szervizanyag igénnyel számosan keresik mostanában az AGRIX KFT.-t, ahol minőségi mezőgazdasági erőgép és munkagépalkatrészek széles választékát kínálják! Sőt, náluk utángyártásra is lehetőség kínálkozik, ha egy alkatrész beszerezhetetlennek mutatkozna a piacon. Az Agrix több specialitással is rendelkezik – például a polcain is ezrével kínálja a legszükségesebb alkatrészeket, így azok várakozási idő nélkül is beszerezhetők. Íme:
> Agrix Kft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük