Miről álmodik a lány? IX. Pécsi Esküvő kiállítás és Vásár

Milyen lesz a jövő menyasszonyainak ruhája?

Esküvő kiállítás, PécsPécs,
2009. január 10-11. – magazin hír

A IX. Pécsi Esküvő kiállítás és Vásár rendezvényére 2009. január 10-11.-én kerül sor Pécsett, a Laubert Dezső Városi Sportcsarnokban.

Mint azt a kiállítást szervező Ferenczy Tamás ügyvezető igazgató (Fair- Expo Kft.) elmondta, az igény folyamatosan nagy a kiállítás iránt, a közönség pedig változik minden évben, hisz újabb jegyespárok érdeklődnek a rendezvény után. Sőt, a leendő házaspárok egész évben érdeklődnek az esküvő kiállítás után, hogy pontosan mikor lesz, hol és mennyire fedi le a város, a megye kínálatát.
– Az idén is több, mint 70 résztvevő vesz részt a pécsi kiállításon, a látogatók száma az elmúlt évben megközelítette a 4000 főt, reményeink szerint ez 2009-ben is így lesz – teszi mindehhez Ferenczy úr.

Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár programja

A kiállítás programjaként divatbemutatókra, zenekari fellépésekre kerül sor, valamint az értékes nyeremények kisorsolására sem maradhat el.

Az idei vásárról még azt is megtudtuk:

– az esküvőhöz kapcsolódó szolgáltatók mind képviseltetik magukat, vagyis az esküvői ruha szalonok, éttermek, fotóstúdiók, rendezvényszervezők, utazási irodák

– 2009-es kiállítás újdonsága, hogy nemzetközi cégek is szerepeltetik magukat.

Ha részletesebben is érdeklődik a rendezvény iránt:
Lev. cím: 7603 Pécs, Pf. 31.; T./fax: 36-72/213-032.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük