pillangószív szef oldal spacer

PILLANGÓSZÍV

pillangószív Pécs
pillangószív 2
 
 PILLANGÓSZÍV - SZEF

A SZEF-ről

Segítségre méltó —segíts te is!


“Az egyik legnagyobb szolgálat, amit egy ember tehet a másikért, hogy segít neki segíteni önmagán.”

A net azért is csodálatos dolog, mert általa teljesen ismeretlen emberekkel és élethelyzetekkel ismerkedhetünk meg.
Olykor még az is megadatik, hogy segíthetünk!

Egy azóta — sajnos — elhunyt net-barátom hívta fel a figyelmem egy olyan emberre, aki méltó volna a segítségre, mert megváltozott munkaképessége ellenére is segíteni akar önmagán és másokon is, a sorstársain.
Kérlek, ha tudsz bármiben is segíteni — NEM RAJTA, HANEM NEKI, hogy segíthessen önmagán, tedd meg, légyszíves, (légy szíves)!

A SZEF oldala már nem elérhető

2006-05-27 06:43:34— ellobo.blogter.hu

 


Kedves Mindenki, aki olvassa a “Pillangószívben” születő írásokat és hozzászólásokat!


Én lennék az a vakmerő lény, akiben a SZEF (részletek a honlapon) gondolata megfogalmazódott és maradék energiáját összeszedve alkotta azt, ami ma látható (kisebb-nagyobb fejlesztésekkel)...

Általános naívságomnak köszönhetően bíztam abban, hogy a “felsőbb körökben” is felfigyelnek a kezdeményezésre és legalább a kidolgozott projekttervek bemutatására esélyt adnak és tekintettel arra, hogy a döntés (és a pénz) az Ő kezükben van segítségünkre lesznek; - az eredmény nem maradt el: egyetlen személy válaszolt (ezt azért erölcsi sikerként el is könyveltem magamban), de még az érdeklődés szinjéig sem jutottak el a szavaim. No comment.
Ezt követően lehet mérlegelni, hogy amiért harcolni próbálunk, az nem más, mint egy élhető és hasznos élet. Miért kell ehhez harc? Mert látszólag, első ránézésre olyanok vagyunk, mint mindenki más, de van egy nagy bűnünk: ott bent, valahol az agy (?), a szív (?), a lélek (?) tájékán mások vagyunk, amit ma még előítélettel fogadnak, illetve emiatt utasítanak el...

Négy év kínkeserves csalódásai után is hiszek (mert hinni akarok) az emberekben és valahol a szívem mélyén tudom, hogy mindenkiben, így vagy úgy, de van segítő szándék! Ne titkolják ezt az érzést, nem szégyen, nem is kellemetlen - és nagyon sokat tudnak tenni vele!

Szeretettel üdvözlök mindenkit, aki olvassa ezeket a sorokat és kívánom, hogy életében csak külső szemlélőként jusson el a mi problémánk megismerésében!

 

Fuksz Ágnes


 

A hozzászólás lehetősége itt >>> blog

 

 
  A Bognár Stúdió fő profilja
» honlap-optimalizálás,
honlapkészítés
 Kereskedelmi portáljaink

» Hotel Pécs

» Étterem Pécs

» Sport Pécs - Szabadidősport

 Pillangószív kapcsolatok

» linkfelhő

» A PILLANGÓSZÍV HANGJA

» Keresőoptimalizálás, SEO

 
 
Visszatérés a Jóljárok Magazinhoz: » Magazin
     
pillangószív spacer
Pillangószív SZEF