Rollerezni jó

Rollerek

„A roller emberi erővel hajtott jármű. Egy kormányból, egy fedélzetből és két kerékből áll. A fedélzeten van az egyik láb, a másikkal pedig hajtja magát az ember.”

A fenti meghatározás a Wikipediából származik, gondos, precíz – ám mégis hiányzik belőle valami lényeges!
Az öröm.
Nézzünk csak rá a gyerekarcokra, amikor átszellemülten hajtják a járgányukat.
Nézzünk csak a metróra, villamosra felszálló felnőttre, aki büszkén csapja a hóna alá az összecsukható városi rollerét a bámész, irigy pillantásokat vető utasok előtt.
A legszebb azonban mégiscsak az, amikor kicsi lányok hajtják a gépezetet, arcocskájukon könnyű nevetés fut végig és hosszú hajak úsznak utánuk.

A rollernek világszerte számtalan híve akad

“Napjainkban az összecsukható fémroller a legelterjedtebb, de egyre nagyobb inváziója van az elektromos, illetve a robbanómotoros hajtású verzióknak is. Ezek azonban nagyon drágák. A legkomolyabb változatokat üléssel is ellátják, illetve elől- hátul tárcsafékkel is.”
Wikipedia

A freestyle valóságos virtuóz versenyzőket nevel, a motoros rollerezők a nagyvárosok igazi rémeivé váltak, a gyerekek az egész glóbuszon reggeltől estig lökik magukat a messzeségbe.

Aki rollert szeretne, azzal most igazán bőkezűen bánik a sors, hiszen megnyílt a BMX Cross webáruház, ahol is hírneves gyártóktól gyermek és felnőtt roller egyaránt beszerezhető.
Sőt, ahogy az egy igazi, nagy álmok kielégítésére létrehozott áruházhoz illik, alkatrészek is beszerezhetőek – kormány, kerék, fedélzet egyaránt. Már csak hajtani kell 🙂

Íme, itt érhető el a roller-birodalom: Roller

***

Kapcsolódó bemutató:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük