Szakilicit – és olcsóbb lesz a munkaerő a válság ellenére

Licitáljon szakemberre?

Szakilicit: olcsóbb munkaerőElindult az ország első szakemberkereső licitportálja – a Szakilicit.
Célja, hogy a lakosság számára a legolcsóbb lehetőséget biztosítsa különböző iparos munkák elvégzésében. A honlapon a megrendelő meghirdeti a munkát, a szakemberek pedig licitálnak a munka elvégzésére.

Így lehet a lakásfelújítás, a festés, a kőművesmunka vagy éppen a nyílászáró készítés a legkedvezőbb árfekvésben.

A megrendelőnek mindössze annyi dolga van, hogy regisztrálja magát a honlapon, ahol munkaleírást ad, de fotóval is illusztrálhatja a licitre bocsátott feladatot.
Ezzel időt és pénzt takarít meg, hiszen így nem kell mesterek után rohangálnia, és telefonálgatnia.

Rengeteg időt vihet el, ha mesterek tucatja nézi meg a feladatot, hogy hosszasan, gondterhesen gondolkodva, fejét ingatva jelezze a feladat nehézségét, majd hetek múltán, a sokadik telefonhívásra és kérlelésre végre egy papír fecni kerüljön elő postaládánkból, hevenyészve rávetett írással – árajánlatnak nevezve azt.

A jelenlegi pénzügyi-gazdasági válság miatt, a legtöbb háztartás keresi a lehetőséget a megtakarításra, ezért jött létre a szakilicit.hu online internetes szakember közvetítő portál. Segíti a megrendelőket és a szakembereket egymás könnyebb megtalálásában.
A szakilicit.hu regisztrált szakemberei versenyképes árajánlattal alkalmazkodnak a megrendelő igényeihez és elképzeléseihez. Az ajánlatkérés ingyenes, a megrendelőnek csak ki kell választania a legolcsóbb ajánlatot, amely a licit következtében a piaci árnál 30-40 százalékkal is alacsonyabb lehet. A tapasztalatok azt mutatják, hogy jelenleg az építőiparban vannak a legnagyobb árkülönbségek, ez tükröződik a közelmúltban indult portálon is, hiszen a legtöbben kőműves és burkoló munkák elvégzésére kérnek ajánlatot.

A szakemberek hitelesítését a Szakilicit végzi, miután azok vállalkozó igazolványukkal, cégbírósági végzésükkel valamit egyéb képesítési, ill. minősítési okmányaikkal, például mestervizsgával igazolják rátermettségüket és hitelességüket.

Íme, a portál linkje:
Szakilicit, a szakemberkereső licitportál

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük