Duguláselhárítás, dugulás, vízvezeték szerelés. Tanácsok, praktikák

Szolgáltatóház kategóriák

Alapítványok, egyesületek | Árnyékolástechnika, ajtó, ablak | Autószerelés, szerviz, autóbérlés | Blog, blogok, bloggerek | Bútor, lakberendezés | Építőipar, épületgépészetÉtterem, vendéglátás | Hotel, szállás | Keresőoptimalizálás, SEO, online marketing | MezőgazdaságSzépségápolás | Szolgáltatás |

Arcélek: a duguláselhárító

Vélhetően ritka dolog, hogy egy duguláselhárító szakemberről blogbejegyzést tesznek, de most ez történt!Dancs Gyula, a duguláselhárítás mellett még tanult gázszerelő és vízvezeték szerelő is, bár ismerve őt ezt kevesen gondolnák. És egy rövid idézet a duguláselhárításról szóló blogbejegyzésből:”… nem kis dolog, ha a nagy dolog elönteni készül a lakást, jogos a pánik, amit oldani kell.”
Arcélek: a duguláselhárító

Duguláselhárítás, dugulásmentesítés

Duguláselhárítás Budapesten és környékén szakszerűen, tisztán – így kezdődik az online marketing mix oldalon a duguláselhárítással foglalkozó oldal. És igaza van a szövegnek, mert a visszajelzések alapján valóban erről, a szakszerű és tiszta munkáról van szó, legyen az csöpögő csap, eldugult WC vagy bármi egyéb.
Duguláselhárítás, dugulásmentesítés

Duguláselhárítás – Óda az ISO minősítéshez

Veszekedésnek nézhettem volna, de nem az volt és nem is annak néztem, ahogy a duguláselhárítás mérnökei összefutottak egy blogbejegyzés apropóján és pár hét alatt összehozták a szakma íratlan szabályait, ami a céheknek évtizedekbe, ha nem évszázadokba telt!
Óda az ISO minősítéshez

Duguláselhárítás – szakmai találkozó

Egy ártatlan blogbejegyzés volt – amelynek végén mégis számos duguláselhárító hozzászólt a témához, a duguláselhárítás témájához. Szóba került a duguláselhárítás eszközparkja az olyan egyszerű “szerkezettől” kezdve, mint a wc pumpa, egészen a WOMA csatornavizsgáló berendezésig. Sőt, szóba került az ISO minősítés fontossága is. Egy helyütt említést is tettem arról, hogy ez a blogbejegyzés tulajdonképpen alkalmat adott a szereplőknek a norma egyeztetésre, a közös ügyek tisztázására, s mint ilyen, hozzásegítette a mestereket és mesternőket(!), hogy néhány nap alatt akkora utat járjanak be, mint elődeik, a céhek kialakulásakor száz évek alatt. ( http://vilagma.hu/e-vilag/oda-az-iso-minositeshez/ )
A duguláselhárítás témájához így kerültem közel.
MUNKA ÉS DUGULÁSELHÁRÍTÁS 

Duguláselhárítás Pest, Budapest

A dugulás igazán kellemetlen jelenség – de sajnos gyakran előfordul. Pest megyében (és Budapesten is) azonban nincs ok aggodalomra, mert jól felkészült, gyakorlattal, referenciákkal, kimagasló gépesítettséggel áll rendelkezésre a Duguláselhárítás Budapesten vállalkozás.
Ha dugulás elhárításához hívják, akkor Budapest területén két óra alatt bárhová eljut, Pest megyében a megérkezés időpontját a túlterhel M/O-ás forgalma befolyásolja. (A duguláselhárítás egy ház vagy közvetlen környékén értendő, autóutakra, autópályára sajna nem.) Ön Budapest valamennyi kerületében, az I. kerület-től a XXIII. kerületig számíthat rájuk a duguláselhárítás megvalósításában. És persze Pest megyében is, ezeken a településeken: Duguláselhárítás – Pest megye
Duguláselhárítás, csatornázás Pest, Budapest

Vízvezeték szerelő Budapest és Pest megye

Felkészült vízvezeték szerelő honlapja, aki a gázszereléshez és a fűtésszereléshez is rendelkezik célszerszámokkal és gyakorlattal. Sőt a duguláselhárítás is szakterületei közé tartozik.Egy sokoldalú mesterember, aki referenciákkal rendelkezve méltó az Ön és cége figyelmére.
Vízvezeték szerelő, duguláselhárító

A duguláselhárítás témájához kapcsolódó írások a Jóljárok Magazinban:

A Szolgáltatóház, a VÁLASSZON KATEGÓRIÁT menüben található kategóriákban
számos szolgáltatás elérését biztosítja.
Mivel a Jóljárok Magazin igen jól szerepel a keresőkben, a telefonos tudakozók is gyakran innen merítik
az információt, Ön is haszonnal forgathatja. Vállalkozások, vállalkozók, kkv-ék sokaságát találja meg.
Az itt szereplő vállalkozások ajánlás, referencia alapján kerültek a kapcsolati hálónkba,
a Jóljárok Magazin Szólgáltatóházába, vagyis akár ismerőseinknek is tekinthetjük oket.
Persze bármikor bekövetkezhet tulajdonosváltás, általunk nem követhető nem várt egyéb fordulat, így természetesen
nem vállalhatunk felelősséget a gondos kiválasztás esetleges elmaradásáért.