Szolgáltatás, szolgáltatások | Nyomda, fordítás, ingatlan értékesítés. Szolgáltatóház, Jóljárok Magazin

Bélyegző Expressz

A Bélyegző Expressz egy gyors, pontos online és offline szolgáltatást nyújtó vállalkozás.

Hihetetlenül gyors.

Specialitása a TRODAT bélyegzők elkészítése és házhoz szállítása.

A bélyegzőkészítés folyamatát a megrendelő is levezényelheti, ehhez bőséges segítséget kap a Bélyegző Expressz honlapján, webáruházi felületén és blogján. Külön érdekessége a bélyegző készítés piacvezető vállalkozása blogjának, hogy nem pusztán technikai segítséget nyújt, hanem, marketingötletek sokaságával nyújt támogatást vállalkozóknak, vállalkozásoknak, intézményeknek.

Bélyegző készítés gyorsan

Duguláselhárítás Budapesten

Duguláselhárítás Budapesten:

DUGULÁSELHÁRÍTÁS GARANCIÁVAL MÁR 4500 FT-TÓL

06 20 375 0531

A szakmai sokoldalúság a titka az abszolút versenyképes, ugyanakkor tisztességes, megfizethető duguláselhárítási és csatornatisztítási áraknak, melyeket itt tapasztalhatunk!

Duguláselhárítás Budapesten

Bowen technika, Pécs
A testkezelés különleges, az öngyógyítás szolgálatába állított technikája a Bowen technika. Pécsett ezt ajánljuk:
Bowen technika, Pécs

Energetikai tanúsítvány

Energetikai tanúsítvány, energiatanúsítvány:

2011. januártól már kötelező.

Az energetikai tanúsítvány nem pusztán azért fontos, mert kötelező, hanem azért, mert általa rálelhetünk egy ház, egy lakás, egy rendelő, egy intézmény, egy vállalkozás telephelyének energiapazarlást elősegítő pontjaira. Ettől persze még nem lesz a gond megoldva, ahhoz a szükséges dolgokat – pl. nyílászáró csere, hőszigetelés is – szükséges.

Az Energetikai tanúsítvány weboldalán az a nagyszerű, hogy minden szükséges információt fellelni rajta:

Energiatanúsítvány

Aarenson Consulting hu
“Hazánkban jelenleg kevés az igazán szakképzett és szakmai gyakorlattal rendelkező munkaerő. Az Aarenson Consulting megalapításának célja, hogy kezelje a magyarországi munkaerőpiacon fellépő szakképzett munkaerő hiányát a gazdaság kiemelt jelentőségű szereplői számára.Célunk, hogy az általunk kiválasztott iparágakat a legképzettebb szakemberekkel lássuk el, akik munkájukkal, elhivatottságukkal és személyiségükkel hatékony résztvevőjévé válnak Megbízóink csapatának.” – írja céljairól a munkaerő közvetítő, állásokat hirdető fejvadász cég.
Olyan különleges területeken is felkészültek, mint teszem azt az outplacement, vagyis a gondoskodó elbocsátás területe.
S bár úgy kezdtük: kevés az igazán szakképzett és szakmai gyakorlattal rendelkező munkaerő, ez a megállapítás aligha lehet érvényes a magyar munkaerő piac egyik meghatározó szereplőjére, az Aarenson Consulting-ra.
Állások, állásajánlatok, álláshirdetések
Alfa-Glossza Fordítóiroda
Kisvállalkozások ideális fordító irodája az Alfa-Glossza fordítóiroda.Gyorsaság, barátságos kiszolgálás, fiatalos lendület, kitűnő fordítások meg minden. A meg minden alatt a szintén nagyon barátságos ár értendő.
Fordítóiroda
Andevi bizsualkatrészek, gyöngyök
Ki gondolná, hogy a bizsukészítéshez mennyi apró mütyűrre, kitt-kattra, karabinerre – vagyis bizsualkatrészre van szükség.Mindenesetre bizsualkatrészekből mégsincs hiány, miként gyöngyből sem, ami szintén kell a szép bizsuhoz.Örömmel mutathatjuk be oldalainkról az ország egyik legnagyobb “bizsuellátó” kereskedelmi egységét az Andevi Kft-t, a Bizsualkatrész és gyöngy nagy- és kiskereskedelem egyik hazai fejedelmét.
Címe, elérhetősége:H-1174 Budapest (17. kerület)Baross utca 85. (Jósika utca sarok)
Telefon:  (+36-1) 253-55-91Mobil: (+36-20) 359-36-02Fax: (36-1) 253-55-92
És persze nézze meg ezt az esztétikus és jól SEO-zott honlapot.
Bizsualkatrészek, gyöngy

 

DekorSprint Pécs | Plakátnyomtatás, dekoráció
DekorSprint PécsPlakátnyomtatás, dekoráció – Nyomtatás – Fénymásolás – Dekoráció
Kötészet – Szakdolgozat – Nyomda – Reklámajándék – Képkeretek
Videódigitalizálás – ÚJ!!
Arculattervezés – Papírméretek – Szkennelés – Tervrajz
Nagyméretű nyomtatás – Naptárkészítés – Fotókidolgozás – Bélyegzőkészítés

7626 Pécs, Felsővámház utca 5.

Tel./Fax: 72/325-345;  Mobil: 70/4157440

Plakátnyomtatás, dekor, tervrajz

DREXair Kft.
Földmérés, légifényképezés
Megbízható, mérnöki pontossággal végzett munka!
A cég fő profilja: földmérés. Korszerű műszerpark, AUTOCAD szoftveren alapuló számítógépes adatfeldolgozó és térképszerkesztő rendszer biztosítja, hogy a kor legszigorúbb követelményeinek is megfeleljen a Drexair.
A geodéziai szinte minden területén rendelkeznek gyakorlattal és megfelelő szakmai képesítéssel.
A DrexAir Kft. a hagyományos és a digitális térkép készítés terén is óriási szakmai tapasztalatokkal rendelkezik.
Tel.: (72) 214-422; (30) 9578-369

 

Duguláselhárítás (blogbejegyzés)
Egy blogbejegyzés, amely szándékától függetlenül “megmozgatta” a duguláselhárító szakmát!Ha nincs egyéb szakmai fórum, akkor a blog is kitűnő terepnek mutatkozik ahhoz, hogy egy szakma képviselői elmondják egymásnak – mi bántja őket, hogyan képzelnék el a korrekt egymás mellett élést – vagyis normákat állítanak föl és közvetítenek.Online munkásságom egyik legtanulságosabb bejegyzése a hozzászólások tükrében!
Duguláselhárítás
Egyedi üvegezés- Gondek Norbert
Gondek NorbertPécs, Komlói út 12Egyedi üvegezés: Drót (előtetők, erkélyek); kirakat; katedrál; bútor; nyílászárók (hőszigetelt is);Tükörkészítés – egyedi méretben és formában!Tel.: 72/ 241-150; 30/9374-725

 

Dr. Oláh Mónika fogszakorvos
Fogtömés, rögzített fogpótlás, implantátum.
PÉCS, Árnyas u. 2. ( PTE ÁOK baleseti Klinikával – volt Honvéd kórházzal) szemben
Fax:72/226 104, Mobil: 30/ 9473 492Szekszárd, Perczel Mór u. 5.Mobil: 30/ 9473 492Fax: 72/226 104:
fogorvosközpont
 
Egészség linkek
Linkgyűjtemény (linkkérés alapján) az egészségipar területéről.Orvosok, háziorvosok, fogorvosok, kórházak, egészségiparhoz kapcsolható szalonok, jó minőségű honlapokra mutató linkjeit várja, korlátozott számban, a Jóljárok.hu.Egészségünkre!
Egészség linkek
 
FER14
A férfimeddőség ellenében, az egészséges életmód, a vitamindús étrend mellett a táplálékkiegészítők is hasznosak lehetnek?Ismerkedjen meg a szakma hozzáértő orvosainak véleményével.Tudjon meg a meddőségről többet!Hogy miért hívják FER14-nek a szóban forgó szert? Mert 14 féle, a hímivarsejtek képzésében, fejlődésében, és működőképességének fenntartásában ismerten szerepet játszó hatóanyagot tartalmaz, méghozzá koncentrált formában.
Férfi meddőség, spermiumszám növelés

 
H&H Dental, Fogorvos Székesfehérváron
A H&H Dental Fogászatot Székesfehérváron számosan ismerik. Dr. Horváth Zsolt és Dr. Horváth Zsombor fogorvosok klientúrája méltányolja a sokszínű fogászati palettát, amely a fogfehérítéstől a fogfájás megszüntetésén át a fogpótlás különböző változatáig – pl. fogászati implantáció – terjed.Stressz- és fájdalommentes kezelési kultúrájukról a vendégkönyvi bejegyzések tanúskodnak.
Fogorvos Székesfehérvár