Új SAMSUNG üzlet Pécsett

A pécsi SAMSUNG üzlet

Új üzlet – régi kereskedőtől avagy bővülő kínálat a Kereskedők Háza emeletén. A SONY mellett immár a SAMSUNG kínálata is megjelent. A pécsi Kereskedők Háza emeletén immár húsz éve működik egy vállalkozás, amely a minőségi szórakoztatóelektronika fellegvárának számított és számít a Dél-Dunántúlon.A régebbi generációk a Hi-Fi Galéria nevet őrzik fogalomként, az ifjabb nemzedékek pedig SONY Center néven emlegetik az ES. Elektronika Kft. szórakoztatóelektronikai üzletét.
A régi üzlet mellett mostantól egy újat is találunk, ugyanazon tulajdonos kezében, vagyis az új, a  SAMSUNG termékeket kínáló bolt a régi üzlet által kiharcolt elismertséggel startol.
A kínálat így most két irányban is bővül. A nagy múltú SONY mellé, a Kereskedők Háza emeletén most felsorakozik a világszerte ismert dél-koreai SAMSUNG is, ám nem csak a szórakoztatóelektronikai termékeivel, hanem a  háztartásigép kínálatával is.
Az új üzlet – a magyar vállalkozásokat tömörítő Klub Media tagjaként – csakis a SAMSUNG termékeit fogja kínálni.
Ahogy most látjuk: az áruk sora már az üzlet előtt kezdődik, a gyönyörű, modern, formatervezett  hűtőszekrények látványával. Aztán szemben mindjárt egy hangvezérelhető televízió, mellette monitorok, digitális fényképezők. Beljebb bemutatóállványon ECO-BUBBLE mosógépek, arrébb porszívók, majd mikrohullámú sütők.
A két évtizedes szakértelem most lehetővé teszi, hogy két világmárka azonos típusai közül a vásárló a számára megfelelőbbet választhassa ki!
És azt talán mondanunk sem kell: a választék interneten át is megjelenik és onnan is megrendelhető – www.klubmediapecs.hu.
Klub Media Pécs, Rákóczi út 46. (Kereskedők Háza). T.: 72/333-137.
Nyitva tartás: H-P 9-18; Szo: 9-13.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük