Ülőgarnitúrák, kanapék őrült jó áron

Magas minőségű bútorok outlet áron

Az elmúlt évtizedben előfordult már, hogy felhívtuk a figyelmet a budapesti ABútor Outlet bútor áruházra.
Ezekben a hivatkozásokban általában két dolgot emeltünk ki:

  • Az outlet áruházak jellemzője, hogy neves márkák vadonatúj, hibátlan, ámde kifutó termékeit kínálja roppant kedvező áron. Így az ABútor Outlet is ezt teszi elsősorban kiváló német bútor termékekkel, elsősorban ülőgarnitúrákkal, kanapékkal. Arra is felhívtuk a figyelmet, hogy a “német” jelző egy-egy termék, így a bútorok vonatkozásában is, nem csak nyelvtani jelző, hanem minőséget jelölő kitétel is a köztudatban. És nem véletlenül van ez így.
  • Másfelől az üzlet marketingjét és a kiszolgálás minőségét emeltük ki. (És a körülményekről is szóltunk: nem kis dolog Budapesten az ingyenes parkolás lehetősége, ami még akkor is érvényes, ha nem vásárol a látogató.)
AButor Outlet-honlap nyitókép kanapékkal.
Az AButor-Outlet-honlap ülőgarnitúra túrával kezdődok

Az online marketing izmosabbá teszi az üzletet

Ám most másra, az új honlap-minőségre hívjuk fel a figyelmet.
Nem mintha eddig nem lett volna az a honlap reszponzív, nem mintha nem mutatta volna be jól a termékeket, nem mintha hibáktól hemzsegett volna vagy törött lábú kanapé szerepelt volna a kínálatban… De a tulajdonosok még előnyösebb helyzetbe akarták hozni potenciális vásárlóikat.
Megnövelték az interakció lehetőségét, még pontosabb termékleírásoknak akartak helyet szorítani, növelni akarták a biztonságos kommunikációt.
Mindezt megnövelt tárkapacitás, új honlap-motor, frissített design, védelmet nyújtó WordPress plugin, a megnövelt mennyiségű ülőgarnitúra, kanapé, franciaágy, kiegészítő bútor – asztalok, szekrények – megjelenítése a honlapon teszi láthatóvá.
Lám, itt tudják: a tudatos termékfejlesztés csak akkor ér el eredményt, ha mellette ugyanolyan erejű az online marketing tevékenység is.
Ezt tükrözi a honlap fejlesztése és a közösségi médiában feltűnő folyamatos online hirdetés is.

Az ABútor Outlet bútorbolt honlapját itt érheti el: kanapé akció

Ülőgarnitúrák A-tól Z-ig új üzletből

Bokros Bútorház - ülőgarnitúra, kanapé
Bokros Bútorház honlaprészlet

A modern kor embere és otthona között igen szoros kapcsolat van, hiszen a lakóterünk tükrözi személyiségünket, stílusunkat, gondolkodásmódunkat. Ezért koránt sem mindegy, milyen bútorokat, például ülőgarnitúrákat választunk az enteriőrünkbe, és a most nyíló, honlapjával mától elérhető Bokros Bútorház jóvoltából a választék – nagy örömünkre – egyre szélesebb!

A legfontosabb szerepet egy lakásban talán az ülőalkalmatosságok játsszák, amelyek a pihenésünket és sok esetben a közösségi életünk kényelmét is szolgálják, hiszen egy megfelelő, jó minőségű kanapé nélkül elképzelhetetlen az esti filmezés, egy jó könyvben való elmerülés, egy többórás telefonbeszélgetés, a barátok vendégül látása, a társasjáték, vagy egy meghitt beszélgetés.

Bútor nem csak az otthonunkba kell

Az ülőgarnitúra viszont nem csupán egy lakás, de egy munkahelyi iroda vagy váró teréből sem hiányozhat. Tehát azok is megtalálhatják a Bokros Bútorház széles kínálatában a tökéletes ülőalkalmatosságot, akik nem a magánotthonukba szánják azt, hanem a munkahelyükre. Ma már elfogadott, hogy az irodában is legyen egy kanapé, ahol egy kis szünet erejéig lazulhatnak az alkalmazottak, mivel kellemes környezetben mindenki szívesebben dolgozik.

Azon munkahelyek enteriőrjének a berendezése, amelyek valamilyen szolgáltatást nyújtanak a vevők számára, ugyanolyan fontos üzenettel bírnak, mint lakhelyünk berendezése. Egy iroda kanapéja több mint egy szimpla ülőalkalmatosság, mivel az ügyfélnek éreznie kell, hogy a megfelelő helyen jár, nem érezheti magát kényelmetlenül akkor sem, ha valamennyit szükséges várakoznia. De akár barátságos hangulatot is teremthetünk egy megfelelő kanapéval, ha egy hosszabb tárgyalást követően ott kínáljuk kávéval az üzleti partnerünket.

A Bokros Bútorház egy kifejezett ülőgarnitúra specialista.
A Bokros Bútorház, az ülőgarnitúra specialista honlapjának nyitó képe

A Bokros Bútorház árukínálatból válogathatunk az egyszerű standard szövetkanapétól, egészen a klasszikus, tiszteletet parancsoló bőr ülőgarnitúráig, amely akár egy ügyvédi iroda nélkülözhetetlen része is lehet.

Országos a bútorok kiszállítása

Mindent összevetve a megfelelő ülőgarnitúra kiválasztása elengedhetetlen, legyen szó az otthonunkról vagy a munkahelyünkről, aminek fontos a stílusa, hogy modern-e vagy klasszikus, fiatalos, minimál, bohém, egzotikus vagy esetleg tartózkodóan elegáns.
Ha a stílust megtaláltuk, akkor a bútor mérete sem elhanyagolandó, hiszen a kis lakásba egy sarokkanapé, míg a nagyobb ház nappalijában egy több elemből álló nagy ülőgarnitúra mutat a legjobban. Ezen kérdések tisztázása után pedig a bútor anyaga, színe, párnázottsága, rugalmassága, bővíthetősége is kulcsfontosságú szempont. Budapest pedig most újabb választékkal gyarapszik az ülőgarnitúrák terén a Bokros Bútorháznak köszönhetően. A bútorház honlapján találja meg álmai ülőgarnitúráját! Amennyiben nem budapesti, akkor se csüggedjen, mivel országos a kiszállítás!

És ez a honlap is a legkorszerűbb alapokra épül: php7, ssl biztonságos kapcsolat, korszerű WP héj jellemzi.

A honlapot, amelyről válogathat, itt éri el: ülőgarnitúra

Termék minőség és nemzeti jelleg

Itt most kiderül, miért van jelentősége annak, hogy a budapesti ABútor Outlet Bútoráruház kihangsúlyozza honlapján: termékei javát Németországból hozza haza a magyar vásárlóknak.

Az öntudatos vízvezeték szerelő közli, hogy kínai terméket nem épít be, mert igaz ugyan, hogy a kínai termék “kici és olcó”, de emberi fogyasztásra, továbbá alkatrésznek nem alkalmas.
Sokan koccintanának vele francia pezsgővel egyetértésük jeleként, hiszen a francia jelző ez esetben is minőséget testesít meg.
Persze pont ellenkező értelemben, mint a francia autó megnevezés, amelyről egy nagyon csúnya internetes reklám jut eszembe, amely nagyjából így szólt:
– Francia autója van? Tudunk egy jó autóbontót! (és itt meg is nevezték a francia autók bontására szakosodott bontót).

Ez inkorrekt reklám – mondhatnám angol hidegvérrel, de olaszos temperamentummal hozzáteszem: rámutat az áru és keletkezési helyének értékmérő mivoltára.

A minap névnapomra – a már évtizedes szolgálatba belefáradt JS, számítógéphez köthető hangfal szettem pótlására egy Thonet & Vander szettet kaptam ajándékba.
A termékre egy kb. 6 centiméteres sárga-piros-fekete színű csíkot ragasztottak, vagyis a német nemzeti színeket és rajta egy büszke, pecsét szerűen elhelyezett felirat is helyet kapott: German Engineering & Design.

Vagyis a német marketingesek nagyon is tisztában vannak a ténnyel – a német jelző bármilyen terméken, autón, órán, erősítőn, hangfalon, kanapén, egyszerűsítve ágyon és ágyún egyaránt, alapos tervező munkát és precíz kivitelezést jelent szerte a világban.
Erről már a Zeppelin márkájú órám birtokba vételekor is meggyőződhettem, hiszen nem azt írták rá, hogy Made in EU, hanem nemes egyszerűséggel: Made in Germany!

Éppen ezért nem csak a fentebb már említett ABútor Outlet boltja hivatkozik csak a kínálatában lévő német ülőgarnitúrákra, kanapékra, hanem például a Bokros Bútorház is.

Amikor ez a jelenség a szemem elé kerül, mindig elgondolkozom: vajon a magyar nemzeti jelző milyen rezonanciát kelt a világ vásárlóiban?

Tudtommal régen, az egykori Szovjetunióba a Videoton szállította az első számítógépeket. Ott, akkor, a számítógépet ugyanúgy videotonnak nevezték, mint a Xerox márkanévről – a fénymásolás helyett – a xeroxozást.

És vajon ma mit írhatnánk az export libamájra? Puskás öcsit? Van-e jobb tipp?

***

A témáról másutt:

A termék származása minőséget jelző

Korábban az ABútor Outletről magazinunk hasábjain:

Egyéb, bútorokkal kapcsolatos cikkek, bejegyzések:

és érdekességek más blogokban:

“Ülőgarnitúrák, kanapék őrült jó áron” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük