Való Világ: Szandika és Béci párbaj előzetes a fodrászatból

Való Világ villa

Szandik és Béci párbaja

A nagy népi játék ma esti eseménye, a Szandika – Béci párbaj már délelőtt foglalkoztatta a lakosságot! Ezt a merész kijelentést azért tehetem, mert magam is elvegyültem a lakosság körében, nevezetesen a fodrászat kellékei között, ahol is némi ollócsattogtatás közepette ez a jelentős esemény is szóba jött.
Mi a bánatról is ejtene szót a kedves fodrászipari nőszemély, ha nem erről?!

   – Maga nézi ezt a szörnyűséget? – kérdezték mellettem, de a bura alatti kérdezett kezében meg sem remegett az újság, csak olvasott a burában szárogatott hölgyvendég, szóval olvasott, mintha villa lakó volna és ráférne az olvasás, mert ha jönnek a fodrászatba is az IQ-mérők, akkor nehogy szégyenben maradjon, mint Alekosz teszem azt, vagy Szandika, aki ma fog megmérkőzni Bécivel, mert kihívta, vagyis kendőt adott neki, ami nem egy jó jel!

– Én nézem! – mondta valaki, de nem is szégyenlem – tette hozzá!

Ezen azért jelentős mértékben elgondolkoztam, miközben az ifjú női fodrászipari szakalkalmazott a szakállamat igazította, márminthogy Magyarország legnézettebb műsorának a nézője szégyelje-e magát vagy ne szégyelje magát, és megynyugodtam, mert én nem nézem rendszeresen, s ha nézem is, csak rövid időre szemezgetem ezt a marhaságot, de akkor beleélem persze magam, dühöngök, hülyézek, meg minden ilyesmi, szóval ha szégyen, akkor a ritka nézésre helyezem majd a hangsúlyt, ha meg nem szégyen, akkor senkit nem fog érdekelni, hogy nézem-e!

A frizurám amúgy jól sikerült, a szakállam is egyenletes, úgyhogy este akár udvarolhatnék is a párbajon Szandikának, de ezt csak elvileg értem, mert ki tudja, elegendő-e az IQ-m ehhez a cselekményhez?!

Mindenesetre a Google keresési trendek szerint az elmúlt hónapban Szandikára inkább rákérdeztünk – még rendezetlken frizurával -, mint Bécire.
A fodrászatban amúgy Bécit nagyképűnek könyvelték el, Szandikára nem mondtak semmi meglepőt, csak az egészre mondták azt, hogy hülyeség.

A főnöknő az internetet sokkal jobb szórakozásnak tartja, ezért aztán legközelebb is ide fogok jönni a hajammal meg a szakállammal és addigra már majd kiderül, hogy Szandika (kék) vagy Béci (piros) nyerte-e a párviadalt.

Szandika és Béci nevére a rákeresések; Google keresési trendek

A táblázat az elmúlt 30 nap rákereséseit tartalmazza.

***

Ugyanerről még, még, még, ha ennyi nem elég:

> Való Világ párbaj előrejelzés SEO megközelítésben (Olivér vs Béci)

Sarnyai Tibor barátunk jelzi, hogy a Twitteren viszont ma már Bécire több hivatkozás jutott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük