Zsanett könyvet ír

Zsanett és a rendőrség

2008.05.13. – Magazin hír, Zsanett könyvet írBudapest.

Zsanett erőszakolta meg a rendőröket címmel kezdődött a Jóljárok.hu-n a Zsanett-dosszié megnyitása.  Akkor még nem tudtuk, hogy kideríthetetlen lesz: térdelt vagy nem térdelt Zsanett a sötét kapualjban az őt igazoltató rendőrök előtt.
Zsanett most könyvet ír – fényes üzleti sikert jósolunk, kommentárunk  következik >

Zsanett könyve bestseller lesz minden bizonnyal

A krimi és a szex olyan áru, amely fogy, mint a cukor, a témát nem lehet olyan rosszul megírni, hogy ne kapkodná azt szét a jónép.Az eset mindenesetre rávilágít a könyv szó módosuló jelentéstartalmára is. Régebben a könyv valamely minőségi beszély leirataként került a köztudatba, s a könyvet író embert tisztelet övezte. Mára a könyv szó csupán papírt jelent, formát, de semmiképp sem jelent minőséget. Ám visszatérve a konkrét ügyhöz.
Zsanett részéről a könyv nem pusztán anyagi értelemben lesz nyerő húzás, hanem a könyvírással kihúzza a talajt a rendőrök lába alól is. Ugyanis egy olyan mű után, amely részletesen taglal egy szexuális és kriminális cselekményt, aligha lehet majd eladni a rendőrök könyvét!

Nem kapta be!

A “nem kapta be” fordulatot aligha lehet élményszerűen megírni – így a rendőrök könyve eladhatatlan lesz. De ők már amúgy is dobtak egy nagyot: a könnyes jelenettel, amelynek során szabadultak az előzetesből, s kedveseiket átölelték a televíziós csatornák nyilvánossága előtt, egy egész nép szívét megdobogtatva.
Lássuk tehát be, a lovagiasság szabályai szerint most Zsanetten a sor. Hogy mikor kerül sor az igazságra, azt viszont a fene sem tudja.

Bognár László

***

Kapcsolódó írásaink:
Zsanett erőszakolta meg a rendőröket!

Média: hazugság és őszinteség a tv-ben

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük