Évszakváltó sorozat. A divat moletti módra

Molett divat

Új tavaszi divatMegjött! Igen, olykor már süt, szikrázik a napfény, arrébb lökdösi a szürke felhőket és az igényes ruhaboltok polcain a télikabátot, a pulóvereket felváltja a lengébb viselet kelléktára: divatos topok, blúzok, könnyű szoknyák kínálatában válogathat a vásárló.
Persze, kicsit hamiskás ez a polc hasonlat, hiszen a webáruházak polcán másképpen keresi a kéz a megfelelő árut.Ha valahol gyönyörűen feltornyosul a tavaszi divat kincsestára, az éppen a Lady Moletti Divatáruház, ahová megérkeztek Kanadából, Franciaországból és ki tudja, még mennyi divatot kedvelő országból a tavasz ruhakölteményei.

 

Tavaszi divat Párizsból
A Lady Moletti webáruházba beköszöntött a tavasz

A tunikák, nadrágok, blézerek, cipők a pécsiek és a dél-dunántúliak, valamint a déli szomszédok, a horvátok számára fizikai értelemben is elérhetővé teszi Párizst, hiszen Pécsett, a Búza-téren valóságosan létező üzlet várja a betérő molett, teltkarcsú hölgyeket.

Aki arra gondol, hogy a tavasszal is lesznek még hűvös napok, azoknak az akár 40%-os árkedvezmény is csábító lehet néhány melegebb holmiból. Érdemes ilyen szempont alapján is az üzletbe toppanni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük