Hétköznapi gerillamarketing a Fénymániától

Ezt a csillárt érdemes megnézni 🙂

Lámpa gerillamarketingSokan úgy gondolnak korunk hatékony marketing szemléletére és eszközére, a gerilla-marketingre, hogy azzal nyilván csak pénzes vállalatok élhetnek, s csakis csavaros eszű, extra módon megfizetett reklámguruk és nagyon belvárosi reklámügynökségek képesek a megtervezésükre és a kivitelezésükre.

Ám elég egy pillantást vetnünk néhánykisvállalkozás Facebook oldalára, s máris ráébredhetünk: agerillamarketing bizony a kisvállalkozások fegyvertárában ismegtalálható.
A fentebb látható kép például a Fénymánia Lámpabolt és webáruház facebook oldaláról származik, s a meglepő “csillár” látványa alighanem hosszú időre emlékezetessé teszi a látogató számára a lámpabolttal való online találkozást.
Forintos ötlet fillérekből megvalósítva, s a facebookos megjelenítés tárhelye szintén ingyen van.
A konkrét esetben, a Fénymánia Lámpabolt esetében külön haszon, hogy az új helyre költözött budapesti lámpaüzlet kitűnő reklámot generált önmagának.
Persze ez a lámpabolt mániákusan szereti a fényt, a Naptól kezdve a lámpákon át a csillárokig, ha kell, akkor a legizgalmasabb, lámpához kapcsolódó szerelmi történetét (Fény, lámpa, szerelem) is közreadja – kissé tudományosabban azt mondhatnánk: tehát az online marketing egyik professzionális kisvállalati képviselőjét tisztelhetjük benne.

A fénymániákusok honlapja: Fénymánia Lámpaüzlet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük