Megújult magazinnal fogadjuk

Magazin

Új ruhában a Magazin

Közel tíz éves gúnyáját vetette le a Jóljárok Magazin és cseréli most újra.
Nem is annyira a karosszériával volt a baj, hanem alatta a motor avult el. Manapság már a hibrid a menő, vagyis a reszponzív honlap, amely ki tudja elégíteni az asztali gépek képernyőjén, de a mobileszközök monitorján való megjelenést is.
Magazinunk most már ilyen. Bármely eszközön az annak megfelelő méretben és elrendezésben jelenik meg.

Érvényes mondandónk van

Ilyen mérvű átalakításkor persze muszáj átnézni a korábbi bejegyzéseket. Számos elavult írást kirostáltunk, de ami maradt – nem csekélyke mennyiség a maradék – az vagy érdekes darabja a múltnak vagy mint a bejegyzések többsége ma is érvényes mondandóval bír.

Mondjak példát?
Már tíz évvel ezelőtt arról olvashattak látogatóink a magazinban, hogy Európában legalább annyian interneteznek fő műsoridőben, mint ahányan televíziót néznek. Ez az arány ha változott, aligha a tv javára billent a mérleg.
Napjainkban pedig a mobil eszközök térhódítása a téma.
Tehát van minek megfelelnünk.

Régi és új rovatok

Rovataink némelyikétől is megváltunk. Ilyen teszem azt a képeslapküldő, amely iránt folyamatosan elfogyott az érdeklődés.
A sikeres rovatok – mint például az apróhirdetés, a tematikus szolgáltatóház és a linkgyűjtemények – természetesen megmaradtak.

Magazinunk célja, hogy kiszolgáljuk azt a sokszínű igényt, amellyel megtiszteltek minket az elmúlt évtizedben látogatóink.
A Céghírek – oldott formában – tippeket adnak a hétköznapi élet ügyes-bajos dolgainak megoldásához. Mit tegyünk, ha eldugul a csap, milyen teendőink vannak kertünkben tavasszal, nyáron, ősszel, télen?
Mit tegyünk, hogy a fák, a bokrok, a haszonnövények szépek maradjanak.
Akinek honlapja, blogja, facebook fiókja van, az nyilván “vevő lesz” a számítástechnikával, a SEO-val (keresőoptimalizálással) kapcsolatos írásokra.
A Szolgáltatóházban kipróbált, jó hírű vállalkozások érhetők el, mint ahogy a Linkkatalógusainkban is erre törekszünk.
Online magazinunk lapjain ingyenes apróhirdetésre is mód van, szóval színes magazint szeretnénk átnyújtani – lépdeljen nálunk bátran a bájtokon!

Na, ehhez szóljon 🙂

Egyszerűsítettük a hozzászólások lehetőségét. Már nem kell kirándulni a Facebookra ahhoz, hogy valaki kifejthesse egy-egy írásunk tartalmáról a véleményét.
Moderáció természetesen lesz, hogy biztosíthassuk az adott téma iránt valóban érdeklődők hozzáférését, ne szoríthassák őket ki a trollok.
Jó szórakozást, hasznos tartalmakat kíván Önnek a régi-új Magazin!

“Megújult magazinnal fogadjuk” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Gratulálok a megújult magazinhoz!
  Egy rövid időt tallóztam a régi cikkek között.

  Érdekes volt visszaemlékezni arra, amikor a Népszabadság kirúgta a bloggereket. Akkor még nem sejthették mi lesz a sorsuk….Lehet, hogy másképpen alakul a történet, ha egy erős blogger csapat állt volna mögöttük.
  Érdekes volt beleolvasni az EKF anyagokba. Mennyi vita övezte a rendezvényt, amire talán nem is emlékezünk amikor kimegyünk Széchenyi térre vagy a Zsolnay negyedbe.
  2010-ben írtál “Pécs gazdasága online” címmel egy posztot. Kíváncsi vagyok ma ránézve erre a témára milyen változást vennél észre?!

  Jót barangoltam!
  További sok sikert, érdekes írásokat!
  HS

 2. Köszönöm a véleményed! Örülök két dolognak is, amire hozzászólásod rávilágít:
  – érdemes volt megőrizni a nagyon régi írásokat is, hiszen lám, van rájuk olvasó;
  – érdemes volt interaktívvá tenni a magazint, vagyis a párbeszéd lehetőségét biztosítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük