Blog, blogok, bloggerek | Blogajánló a Jóljárok Magazinban, ahol kitűnő blogokkal ismerkedhet meg.

Szolgáltatóház kategóriák

Alapítványok, egyesületek | Árnyékolástechnika, ajtó, ablak | Autószerelés, szerviz, autóbérlés | Bútor, lakberendezés | Duguláselhárítás | Építőipar, épületgépészetÉtterem, vendéglátás | Hotel, szállás | Keresőoptimalizálás, SEO, online marketing | MezőgazdaságSzépségápolás | Szolgáltatás |

Nászriporter blog

A tiszteletteljes provokátor blogja

Héder Sándor blogja – nagyon elgondolkoztató bejegyzésekkel. Pécs egyik legjobb, az érthető tudomány kategóriájába tartozó blogja! De a helyszín, ahol Sándor írja a blogját, annyira mindegy, mert keresztül-kasul dolgozik az országban, hívják mindenhová!
Ahogy ő mondja: – Nem észt osztok barátaim, hanem észt mozgatok!
És tényleg ezt teszi és nagyon jól csinálja! Nincsenek fölösleges mozdulatai – nem veszi a hátára a temető összes keresztjét – csak annyit, amennyit elbír. De azokat viszi rendületlenül. Fogalmakkal ismertet meg, értelmezni tanítja a jelenségeket – amelyekről idehaza még alig hallottunk. Csapatépítés és tréning ez a javából: online egyetem. Igaz is, tagja a Pécsi Internet Akadémiának.
Sanyi a következő életében nyilván skandinávnak születik: nem kell ahhoz semmit sem változnia – csupán abban a környezetben meg fogja találni a helyét!
Olvass bele a blogjába – mert megérdemled!
Vállalati tréning

Autókölcsönzés Koala Autorent blog

Friss blog az autókölcsönzés-autóbérlés világáról. Természetesen a középpontban a Koala Autorent KFT kínálata, filozófiája jelenik meg a közhasznú bejegyzésekben.Személyautótól családi autón át kisbuszig, vásárlástól autóbérlésig minden fontos dolog szóba kerül.
Az állandó oldalak közül kiemelkedik Az autókölcsönzésről általában című bejegyzés (page).

Internorm ablak blog

A blog nagyon hasznos tanácsokat ad a nyílászárók világáról. Különösen a passzívház ablakok terén nagy a weben a keresések száma, ami a növekvő keresletre utal. A blog éppen ennek a keresletnek – ami az ajtók, ablakok iránt megnyilvánul – a kielégítésében nyújt segítséget.
Ablak az Internormtól

Bélyegzőexpressz blog

Bélyegzők, marketing meg minden…
Sohasem gondoltam volna, hogy egy ilyen egyszerű, hétköznapi dolognak, mint a bélyegző, ennyire izgalmas háttere van!
A Bélyegző Express a Trodat nagykövete tulajdonképpen, ha nincs ez a blog, valószínűleg magam is valami olcsó vacakkal stempliznék, nem a bélyegzők királyával!
Egyszer együtt voltunk egy egyetemi workshoppon, mindketten előadást tartottunk: őszinte és okos vállalkozónak ismertem meg. Köszönhetjük a sorsnak, hogy blogjában a tapasztalatait megosztja velünk!
Bélyegző

Komplex blog

Az egykori El Lobo – A farkas vezérblogja, A BLOG!
Korábbi nevén
BLOG * El Lobo – A farkas gerillamarketing és komplex blog-ként tarthattuk számon. Aztán az egyszerű BLOG * komplex blog Pécs-Budapest névre hallgatott. A komplex nem jelent se többet, se kevesebbet, minthogy a személyiség teljességét igyekszik tükrözni, s nem csak annak egy-egy “szeletét”.
Mindez a kifejezés többféle eszközét is feltételezi és joggal.
Ez a blog a blogom – még ha most egyszerűen csak Insight blog is a neve.
Kísérletek, egyre kevesebb számban, mert önmagáért a kísérlet kedvéért nem ütögeti az ember a klaviatúrát, hanem azt szeretné, hogy szeressék – Ady mércéje -, meg azt: mások is tűnődjenek el azon, amit gondol a kedves szerző.
De ez a kor kevéssé tart igényt minderre, vagy öregszem?
De azért én benne vagyok a sorokban – ezt állíthatom!
Komplex blog


Blog Pécs – eredetileg a BLOG.HU-n, aztán a Cafeblog-on, végül a WordPress-nél

A Golden Blokk 2007. évi verseny Helyi.érték szakaszában, a “Budapest és MJV” kategóriába bejutott blog.
Azóta ritkultak a bejegyzések, különösen, hogy a blogpecs.hu teret ad a civil kisérleteknek. De a hamu alatt izzik még a blog-parázs!
Gerilland

Blog poszt ajánló

Blog poszt ajánló a Bognár Stúdió saját vezetésű blogjaiból. Így pl. a Komplex Blog, a Seo Blog, a két különböző és másutt lévő, más tárhelyen futó Gerillamarketing Blog, az Onlinemarketing blog írásainak ajánlói olvashatóak itt.
Az ajánló sorok nem a blogból kiemelt idézetek, hanem önállóan formált ajánlások a bejegyzésekhez.
Nem minden blogbejegyzésről készül ajánló, akár azt is mondhatnák: itt a színe és a java kerül a blogolvasó elé.
Blog poszt ajánló

Csőtörés, vízvezeték szerelés

A szaki, aki vízvezeték szerelőnek mondta magát a régmúlt időkben, egy franciakulccsal villogott, némi kanócot is hordott magánál, meg százas szöget is smirglivel egy baró nagy vastáskában.Ma már a vízvezeték szerelők nem ilyenek. Pláne a csőtörés műszeres felderítésére szakosodott mester nem ilyen.Hanem akkor milyen? Hát kamerája van, méregdrága felszerelése, hogy ne kelljen feldarabolni a drága padlózatot, ne kelljen halmokba rakni a járdát, az utca bituminját, hanem hogy egyszerűen a műszereivel megállapítja a csőtörés helyét! Semmi kanóc, semmi franciakulcs – csak a modernitás.
Csőtörés

Duguláselhárítás blog

A dugulás ijesztő jelenség, akár csak a csap, akár csak a fürdőszobai lefolyó, akár a WC produkálja a lakás, az iroda, a rendelő elárasztását bűzös lével és egyéb matériával. Ilyenkor célszerű hivatásos duguláselhárítóval mentesíttetni. Budapesten a megoldás a Világi Duguláselhárítás.
Csatornakamerás dugulás diagnosztika

El Camino

El Camino – az ÚtSpanyolország északi részét szeli át Franciaországtól az Óceánig a híres zarándokút.Részletes élménybeszámoló hasznos információkkal, ha Ön is útnak eredne…
El Camino de Santiago de Compostela

Esküvői fotó

Az esküvői fotózás közismert blogja, amely szakmájának képviselőit és a potenciális alanyokat is – menyasszony, vőlegény – magához vonzza.
Fekete Csaba, a Nászriporter csoport “feje”, a blog vezetője egy jelentős, központi alakja a magyar esküvői fotózásnak, sőt a tágabb értelemben vett fotográfiának is. Nem túlzás azt állítanunk, hogy esküvői fotós nemzedékek indultak el a szárnyai alól.
Esküvői fotózás

Elit Blog

Balla D. Károly blogban nem ismer tréfát. Ebből következően az Elit blog elnevezés nem azt jelenti, hogy ő egyedül képezné az elitet – bár ezt sem vethetnénk a szemére! Bár éppen ő nem elitista, ellenkezőleg: kevesen tettek íróink közül annyit az interneten, mint éppen ő, hogy játékos, mindig alkotó és egyedi módon hozzásimítsa az irodalomhoz a jónépet! Olvasmányos blog az Elit blog – az egyszerű, magamfajta blogger örömmel “lapozgathatja”.
Elit blog

Gerilla a Reblogon

A NolBlog szolgáltató megszűnésével a blog versenyt hirdető Reblog felfedezésére indultam. Ehhez két dolog adott inspirációt.- Blogger verseny zajlik, a minőség és a rendszeresség kritériumával, százezer forint a díj- Online marketing tanácsadóként meg kell ismernem a szűkülő blogszolgáltatói piac minden lényeges szolgáltatási blog helyét. A gerilla blogom a közéleti kategóriában indult 2016 január végén.
Gerilla

Gerillamarketing blog

Az El Lobo – A farkas által jegyzett GERILLAMARKETING BLOG, amely a 2007. évi Golden Blog versenyben a legjobb 10 blog közé jutott az Üzleti blog kategóriában! Akkor még a freeblog.hu-n száguldozott, de eljöttem onnan, s maga a bloghely is megszűnt.
Ez a blog beintegrálódott a blog.hu-n lévő gerillamarketing blogba.
Azóta tulajdonképpen egy blog-kapu a “nagyközönség” felé, ha el akarok jutni a “nagyérdeműhöz”, akkor oda írok.
A blogger többféleképpen is meg tud nyilatkozni. Megadjam a blog.hu megjelenés receptjét? Nekem már nem kell, ugyanis én már receptek nélkül írok 🙂 Hogy ez nem olyan hatékony? Ez már kevésbé érdekel…
Gerillamarketing

Jobb agyféltekés rajzolás, kineziológia

Jobb agyféltekés rajzolás, kineziológia. Hívja vissza a nyugdíjból a jobb agyféltekéjét 🙂
Akár 4 nap alatt élethű rajzolásra lesz képes.A kineziológia blogon tanfolyam időpontokra és más lehetőségekre is rábukkanhat!
Kineziológia, jobb agyféltekés rajzolás

Keresőoptimalizálás, SEO blog ajánlója

Keresőoptimalizálás, SEO blog
Hírek, érdekességek az online marketing világából, különös tekintettel a keresőmarketingre, s azon belül is a SEO-ra.
Az évek óta működő blog olykor vendégbejegyzéseknek is helyet ad. Így volt már itt vendég Csepeli György, az ELTE egyetemi tanára, vagy említhetjük Bogdanovits Pétert is, az Aarenson Consulting ügyvezetőjét.
Ezek a vendégbejegyzések további színt adnak a blognak, amely így szélesebb értelmezést kap, mint egy “egyszerű” SEO blog 🙂
SEO blog, keresőoptimalizálás

Kulcsszó blog

Hogy milyen hely a blogger, amit a Google üzemeltet a blogger com-on, azt tudjuk. De vajon milyen hely a blogger hu? Nos, ezt is érdemes kipróbálnunk, hogy tájékoztathassuk ügyfeleinket: vajon számukra melyik blogszolgáltató, melyik blogközösség volna a legideálisabb, melyik volna a jó?! Szóval blogpróba indul 1, 2, 3…
Ez a kérdés már nem kérdés – a blogszolgáltatás megszűnt! 

Kutya blog

(w)Ebjegyzet – kutya világ!A kutyafáját! Kutyás sztorik, ebül szerzett jószágok ebül vesznek.Szóval jó kis kutyás blog!
Kutya blog

 Marketing blog a Bloggeren

A Bognár Stúdió több bloggal rendelkezik, hogy a legnagyobb blogszolgáltatók szolgáltatásait ismerhesse és ügyfeleinek már a saját tapasztalatai birtokában ajánlhassa a marketingcéljuknak leginkább megfelelő blogszolgáltatót! Ebben a gerillamarketing blogban kiemelkedő jelentőségű a végzős egyetemistákkal történő párbeszéd az online marketing és a gerillamarketing kérdéseiről. Ám a Blogger nyújtotta előnyöket a hátrányai kiegyensúlyozták, ezért a Bloggerről a Bognár Stúdió saját “birodalmába” helyezte.

Mátyás Király Utcai Ált. Isk. Pécs blogja

VKI Mátyás Király Utcai Általános Iskola, Pécs – könyvtárának blogja.Korszerűség és hagyomány – egy kétszáznegyvenéves iskolából!
www.iskolakonyvtar.blogspot.com/

Örök visszatérés?

Csepeli György, Prazsák Gergő:Örök visszatérés? Társadalom az információs korban. Amikor egy könyvnek blogja van!
www.orokvisszateres.hu/

Passzívház Magazin

Mi is az a Passzívház? Mit tud? Mennyi takarítható meg általa és miből?
A korszerű építészetről tervezéstől a kivitelezésig számos hazai és nemzetközi szerző tollából érdekfeszítő és hasznos információhoz juthat.Építészet, energia, design – harmonikus egységben egy kitűnő magazinban.Ha van még ezeken túl is kérdése (vagy csak ennyi): már érdemes ezt a blogot felkeresnie!
Passzívház magazin

Pestinfo

Miért is ne lehetne Pécsről ellátni a budapestieket információval? El lehet! Érdekesnél érdekesebb hírek jelennek meg az ország minden sarkából, különösen a déli régióból. Persze a prímet azért a budapesti infók viszik.
Pestinfo

Piréz blog

A Piréz blogot az Első piréz, Balla D. Károly vezeti.Mint közismert, a piréz egy nem létező nép neve. Ezt a népnevet Csepeli György “találta fel”, s a felmérésekben, amelyek a magyarok nyitottságát “pásztázza”, rendszeresen benne is szerepel.És csodák-csodája, nyitottságunk jellemző vonása: nem szeretjük a pirézeket.Viszont a piréz blogot – igen!
Piréz blog

 SlideShare Bognár Stúdió

A SlideShare ppt mozijai közelebb hozzák a potenciális szolgáltatás igénylőt tömörségükkel és látványukkal a vállalkozásunkhoz.A Bognár Stúdi slide-jai remélhetőleg ezekről az ismeretekről és szolgáltatásokról vallanak.
SlideShare Bognár Stúdió

Tájépítészet, tájvédelem

Az ember vigyáz a természeti környezetére. Sőt, nem csak vigyáz a tájra, hanem tudatos tervező munkával alakítja is azt. Így a tájépítészeti tervezés és a tájvédelem összefonódik. Akárcsak dr. Boromisza Zsombor munkásságában is.A tájépítészet-tájvédelem blog ezekről az ismeretekről és szolgáltatásokról vall.
Tájépítészet, tájvédelem blog

 Világ Ma közösségi blog

A közösségi blogoknak elvileg inspiráló hatása lehet – mindenki a legjobb formáját hozhatja -, de természetesen nem ez a lényeg, hanem a tartalom, a szemlélet. A Világ Ma szerzőit alighanem összeköti egyfajta szemlélet, amelyet talán a progresszió szóval jellemezhetnénk leginkább, ha jellemezni volna kedvem.
De most nincs, így inkább olvasásra ajánlom, hozzátéve, hogy olykor e sorok írója is megpörgeti a Világ Ma hasábjain a klaviatúráját, s ilyenkor megtiszteltetésnek veszi, hogy a társulat tagja lehetett. Minthogy sajnos a blog már archív.
Világ Ma

A Szolgáltatóház, a VÁLASSZON KATEGÓRIÁT menüben található kategóriákban
számos szolgáltatás elérését biztosítja.
Mivel a Jóljárok Magazin igen jól szerepel a keresőkben, a telefonos tudakozók is gyakran innen merítik
az információt, Ön is haszonnal forgathatja. Vállalkozások, vállalkozók, kkv-ék sokaságát találja meg.
Az itt szereplő vállalkozások ajánlás, referencia alapján kerültek a kapcsolati hálónkba,
a Jóljárok Magazin Szólgáltatóházába, vagyis akár ismerőseinknek is tekinthetjük oket.
Persze bármikor bekövetkezhet tulajdonosváltás, általunk nem követhető nem várt egyéb fordulat, így természetesen
nem vállalhatunk felelősséget a gondos kiválasztás esetleges elmaradásáért.