Építőipar | Szolgáltatóház, Jóljárok Magazin – Építőipar kínálat, passzívház tervezés

Szivattyúcsere GLT Pécs
A GLT Delta nagyon komoly referenciákkal és partnerekkel rendelkezik a szivattyúk beépítése, cseréje, szervize terén. Nem véletlenül tekintik a Dél-Dunántúl egyik erős, megbízható cégének.
Szivattyúcsere
Aluminium-redony.lap.hu
A linkgyűjtemények, linkkatalógusok szakosodásának szép példája az alumínium redőnyökkel foglalkozó lap pont hu oldal.Az ember azt gondolná, hogy egy átfogó oldalon, mondjuk a redőny oldalon simán “el lehet intézni” a redőnyöket, aligha lehet megtölteni egy alumínium vagy fa redőnyökkel foglalkozó lapot – vagyis egy ilyennél azonnal le lehetne húzni a redőnyt! :-)De ez nem így van, a szerkesztő bizony, hogy jócskán megtöltötte a lapot ismeretekkel, gyártókkal és forgalmazókkal.Pillantson csak rá, húzza fel a redőnyt:
Alumínium-redony.lap.hu
Balla Bt. > Építőipar
MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKHevestherm típusú nyílászárók forgalmazása és szakszerű beépítése kedvező árakonÁrnyékolástechnika és rovarhálók
7635 Pécs (Makár) Víztároló dűlő 10Tel. / fax: 72/214-080Mobil: 20/426-4414
Darumarket Kft. > Építőipar
Hányszor láthatjuk a többemeletes épületek fölé hajolva a Darumarket Kft. daruit.
Aki értékelni képes egy gép szépségét is, nem csak a hasznosságát, az élvezi azokat az építőipari pillanatokat, amikor is a Liebher darú kinyújtja hosszú nyakát…
Daruzás NON-STOP, műszaki mentés, munkavédelmi vizsgálatok
7636 Pécs, Szaturnusz u. 73.
Tel./fax: (72) 446-457
Mobil: 30/93 96-200; 20/93 93-814
Daruzás
EKOGRES BT – Csempe > Építőipar
Csempe import, kis- és nagykereskedelemPécs, Buzsáki u. 22.T.:72/538-400

Internorm Ablak KFT
Ablak, ajtó; műanyag, fa, alumínium nyílászárók, passzívház ablakok. Árnyékolástechnika, kilincsek, üvegek. Az Internorm termékekkel – ablakokkal, ajtókkal, passzívház ablakokkal – Ön a biztonságot, a megbízhatóságot, a hosszú élettartamot választja.Több, mint 18 millió legyártott ablakegységgel és 80 év tapasztalattal az Internorm Európa legnagyobb ablakmárkájának számít.Internorm Ablak Kft., H-2045 Törökbálint, FSD Park 2.Telefon: 23/531-290
Ablak, passzívház ablakok, ajtók
Kéménybélelés Kamin-Tech
A Kamin-tech az ipari kémények építése, javítása mellett a a családi házak kéményeinek javítását is vállalja. Az egyik legkelendőbb tevékenysége a kéménybélelés,. Talán azért van ez így, mert akár télen, vagyis a fűtési szezonban is képesek a rendelés gyors, szakszerű teljesítésére.

Meridián medence
A szentendrei Meridián kitűnő medencéiről híres országszerte.(A WATERAIR medencék hazai forgalmazója.)A medence típusok számos fajtáját és formáját kínálja.Uszodamedence, beltéri vagy kültéri medence? – forduljon a Meridián Uszodatechnikához!
Medence építés 20 garanciával.
Műszaki ellenőr, ellenőrzés, felelős vezetés
A műszaki ellenőr, a műszaki ellenőrzés, a felelős műszaki vezetés aligha ismeretlen fogalmak az építtetők körében.Persze a kezdő, korántsem profi építtető esetleg nem tudja, hogy ahol több szakma együttes munkájával épül valami, ott jogszabályban előírt feladat a műszaki ellenőr alkalmazása.A Műszaki Ellenőr honlap ezeket a kérdéseket járja körbe és mutatja meg a feladatait, az árával együtt.Ez persze egy olyan honlap, amely a honlapgazdát is ajánlja a feladatra, elsősorban Budapesten és környékén, vagyis a legnagyobb piacon, de az ország egész területén rendelkezésre áll!
Műszaki ellenőr
Passzívház Magazin
Ha megszületett a passzívház építés gondolata, akkor az első lépés egy passzívház tervező felkeresése.A tervezővel együtt mérlegelnek, melyik passzívház falszerkezet, hőszigetelés, melyik típusú passzívház ablak, milyen rendszerű passzívház gépészet, fűtési rendszer, szellőzőrendszer kerüljön beépítésre…A Magazin ebben sokat fog segíteni Önnek!
Passzívház Magazin
Sigray + Partner Passzívház > Építőipar
Passzívház tervezése. Külföldi és hazai tapasztalatok – egy élenjáró tervezőmérnök témában gazdag és hasznos honlapja, blogja.
Passzívház tervezés
Vadicskó Sándor üveges
Üvegezés, képkeretezés, tükör, kirakat,drótüveg, katedrálüveg;HÉTVÉGÉN és ÜNNEPNAP is!Pécs, Móra F. u. 50.T.: 72/416-016; 20/9581-721
BAYER-VILL BT > Épületgépészet
Épületvillanyszerelés7633 PécsHajnóczy u. 29/cT.:20/9568-364
Gázkészülék szerelés, javítás
A gázkészülékek, gázkazánok szerelésében és javításában óriási tapasztalatot felhalmozó vállalkozás honlapját ajánljuk.Ezeken a részterületeken egészen biztosan nagyszerű kiszolgálást fog tapasztalni:

  • Gázkészülék javítás
  • Gázkészülék csere
  • Gázkészülék karbantartása
  • Gázvezeték és gázkészülék szakszerű bekötése
  • Gázkészülék és gázvezeték beszerzése
  • Gázkészülék CO mérése, a gázszivárgás műszeres ellenőrzése
  • Gázkészülék üzembe helyezése
  • Gázkészülék biztonságtechnikai felülvizsgálata


Gázkészülék szerelés, javítás

SOLGAS Bt.
Szolárrendszerek, napkollektorok, vízkezelő berendezések telepítése, javítása, üzemeltetése. Uszodagépészet, uszodatechnológia.Épületgépészet, vízvezetékszerelés.Hatókör: Pécs és Baranya megye
Mobil.: 20/4370-928
A Szolgáltatóház, a VÁLASSZON KATEGÓRIÁT menüben található kategóriákban
számos szolgáltatás elérését biztosítja.
Mivel a Jóljárok Magazin igen jól szerepel a keresőkben, a telefonos tudakozók is gyakran innen merítik
az információt, Ön is haszonnal forgathatja. Vállalkozások, vállalkozók, kkv-ék sokaságát találja meg.
Az itt szereplő vállalkozások ajánlás, referencia alapján kerültek a kapcsolati hálónkba,
a Jóljárok Magazin Szólgáltatóházába, vagyis akár ismerőseinknek is tekinthetjük oket.
Persze bármikor bekövetkezhet tulajdonosváltás, általunk nem követhető nem várt egyéb fordulat, így természetesen
nem vállalhatunk felelősséget a gondos kiválasztás esetleges elmaradásáért.