Autószerelőt keres a Pannon Hunter

Autószerelő, autószerviz

3D Diagnosztika a Pannon HunterbenPécs, 2015.02.23.
Lehet, az autónkban a  benzinpumpa haldoklik, mindenesetre a szokott, a bizalmamat élvező szervizbe vittem az autónkat, Pécsett, a Pannon Hunter-be. Mint megtudtam, éppen autószerelőt keresnek, ezért van most náluk egy kicsiny torlódás. Hogy milyen szerelőt találnak, nekem se mindegy!
Persze, hogy nem mindegy az ügyfélnek, a megszokott szolgáltatójánál – jelen esetben egy márkafüggetlen autószervizben – kik fogják a jövőben kiszolgálni.
Ezért aztán nem is szívesen hozom szóba ezt az autószerelő-kereséses dolgot, majd pont az én révemen jusson be a kedvenc autószervizembe egy “idegen”. Inkább most azonnal, mindenkit lebeszélek erről.
A Pannon Hunterbe úgyse fogja jól érezni magát, aki nem ért a legkorszerűbb berendezésekhez, márpedig itt a világ élvonalába tartozó eszközökkel dolgoznak! Hogy mást ne mondjak, a kerékösszetartást három dimenziós HawkEye diagnosztikai eszközzel mérik, sőt, egyáltalán nincs itt olyasmi, amit szemmel lehetne diagnosztizálni. Itt mindenre van valamilyen kütyű, mérik a folyadékok sűrűségét, a gázok töménységét, az áram erősségét.
Feszültséget viszont nem mérnek, mert feszültség az nincs!
Ezt úgy értem, hogy itt a betérő autóssal és a szervizben dolgozók egymással is barátságosak, közvetlenek, az itt dolgozókkal az autós ügyeken túl is bármiről lehet szót ejteni, a bojlis horgásztechnikáktól a számítástechnikán át a marketingig, szóval aki nem tájékozott a világ dolgairól, az hamar el fog innen kívánkozni.
Egy piás autószerelő se fogja itt sokra vinni, mert ezek a fiúk (meglett férfiak) nem isznak munkaidőben, viszont családszerető emberek s így este se járnak kocsmába, így aki olyan helyen szocializálódott az autószerelő szakmába, ahol vagány dolognak számít piszok sokat vedelni a brigád összetartozását kifejezendő, az piszkosul rosszul fogja érezni magát.

Szóval inkább várok egy-két órával többet az autómra, minthogy valami fakezű autószerelő kezébe kerüljön a járgányom!
Friss szemléletű, a kor igényeihez alkalmazkodó, művelt szaki – az igen, az beleillene a pécsi Pannon Hunter csapatába!

***

A Pannon Hunterről másutt:
> Olajcsere, szerviz és marketing

Honlapjuk:
> Pannon Hunter autószerviz, Pécs

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük