Szentlőrinci lobbi parti, tizedszer

Szentlőrinc

Szentlőrinci lobbi parti | A tizedikre sár, szél, eső volt jellemzőEső, szél, sár, hideg fuvallatok nehezítették ma a lobbisták dolgát a baranyai Szentlőrincen. A hagyomány immár tizedszer ültette autóba a lobbizni akarókat, hogy megegyék a maguk főzte étkeket, és előtte-utána a kóstolás mámorában beszélgessenek is politikusokkal, önkormányzati tisztviselőkkel, egyházi személyiségekkel, termelő cégek vezetőivel…

Az eső még hagyján, de a szél iprkodásra bírta a sátrak alatt beszélgetőket.
Jómagam a Takada vagyon- és személyvédelmi Kft. sátrában leltem menedékre és ízletes marhapörköltre, gombával bolondítva kicsit – de a forralt borból nem ihattam vendéglátóim egészségére.
Ám hiába a személyőri sátor, a szél befútta az eső permetét, de azért néhány látogatót is.
Az EKF sátrából is jöttek, de én nem lobbiztam velük, mert a marhapörkölttel voltam elfoglalva.
Később az Alexandra sátra alatt is megpihentem – csinosak voltak a fázós, átázott marketinges lányok. Egy politikus ismerősömmel is találkoztam, maradjon titok az a pár mondat, amellyel vélhetően nem iratkoztam fel a kitűnően lobbizók mai napi táborába.

De reméljük, másoknak jobban ment, és jó ügyekben kijárták ami kijárható. Hiszen a lobbi parti célja valóban ez: az ismerkedés, a kapcsolatépítés lehetősége a jó ügyek érdekében.
A szervezőkön aligha múlt, s ha nem, legfeljebb a szél, az eső tehetnek róla…

***

Tavaly:
Társadalmi kapcsolatok – Szentlőrinci Lobbi Parti

IX. Szentlőrinci Lobbi Parti

Tavalyelőtt:
Szentlőrinci Lobbi-Parti avagy debütált a blogger-lobbi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük