Herevasalt vendég a TV2-nél

Ki vasaltatja a heréjét?

Vujity Tvrtko és a herevasalt Berki Krisztián a TV2 Mokka című műsorában médiatörténelmet írt. Vujity Tvrtko Demcsák Zsuzsa partnereként műsorvezetői minőségben fogadta a herevasalt férfiút, a magyar celeb világ ismert alakját, Berki Krisztiánt.

Tvrtko kijelentette, hogy az ő egész élete szemben áll azzal az értékrenddel, amit a híres testrészű vendég képvisel, így semmit nem fog kérdezni tőle. Berki ezt kissé nehezményezte, mire Tvrtko kijelentette, hogy neki tuti információja van arról, hogy Berki heréjét nem is vasalták ki!

Bemutatás a nadrág kezdetéig, sőt tovább

A TV2 vendégei igazán nem panaszkodhatnak, heréig bemutatják őket, ha a nézőszám alakulása ezt megkívánja – vélekedtem eddig e képpen, de a mai friss hír szerint mégsem egészen van ez így, hiszen Tvrtkót a csatornától kirúgták.
A Demcsákért aggódókat megnyugtathatjuk, ő marad, hiszen ő a műsor folyamán is kijelentette: számára a herevasalt férfiú szimpatikus (még ha nem is volt vasalva a szóban forgó testrésze.)

Berki amúgy nem panaszkodhat, bár Friderikusz vendégeként sem volt agyba-főbe dicsérve, de mégis csak az a helyzet, hogy minden televíziós csatorna hívogatja őt, hogy a közönség kedvét lelhesse a nagytestű férfiú vasalt lába közén merengve. Márpedig a népnek meg kell adni, ami az övé!

Persze szép utóélete keletkezik most a történteknek.
A Sofőröm Sofőrszolgálat máris 20.000 Ft értékben ajánlott fel szolgáltatást Vujity Tvrtko számára, hogy kifejezze egyetértését Berki Krisztián negligálása ügyében.
Persze az ellentábor sem rest, a volt műsorvezetőn sem maradt a blogszférában keresztvíz.
Magazinunk a TV2 döntését szakmai szempontból nem értékeli, erkölcsi szempontból pedig pláne nem – hiszen e két kategóriát illetően van a TV2-nél éppen elég, hmmm, tapasztalat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük