Jógaház nyílt Pécsett

Jógaház nyílt Pécsett

Indiai táncMagazin hír
A Jógaház elnevezés telitalálat, hiszen aki nem ismeri a keleti, közelebbről az indiai kultúrát, a jógáról már az is hallott valamit. Sőt, a legtöbb európai ember számára a jóga már sokkal többet jelent, mint az a “kifúj – belélegez és szögön fekszik” megközelítésből adódna.
A november 24-i megnyitón a meghívottak ízelítőt kaptak egy sokezeréves kultúra tánc-, báb-, zene- és gasztronómiai csodáiból.

Jógaház: a test, a lélek és a szellem egységeA Napkelet Jógaház megnyitójára néhány jeles vendég is meghívást kapott, s közülük néhányan pár szóval meg is köszönték a vallási célú oltár előtt a jelenlét lehetőségét.
Így tett az országgyűlési képviselő úr is, aki kiemelte, hogy ő keresztény magyar és pár perc múlva mennie kell egy másik rendezvényre. Beszéde végén a magyarok összefogása is szóba került, ami nem csoda, hiszen a megnyitóra a test a lélek és a szellem harmóniáját hirdető, keleti filozófiával átitatott helyszínen került sor!

A rendezvény minden bizonnyal leglátványosabb mozzanata Tóth Gabriella indiai tánca volt. A művésznő csodálatos élménnyel gazdagította a látogatókat. Arcán a tánc közben talán minden emberi érzelem megjelent, amire csak képes az ember.
Íme, egy kis ízelítő a műsorából. (A felvétel másutt készült a pécsi előadáson is látott darabról):

***
Még egy kis természetgyógyászat, szellemi-fizikai felfrissülés:
Masszázs szalon Pécs

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük