Tökmag a barackmagosoknak

Csalás államtitkári szinten

Egy európai kutatás szerint az európai emberek arra a kérdésre, hogy mely értékek a legfontosabbak a felsorolt fogalmak közül a boldogságukhoz, az egészség fogalmát hozták fel az első helyre (44,1%). A szerelem csak a dobogó második fokára szorult (12,9%) és a munka is erősen leszakadt a rá jutó 10,9 százaléknyi szavazattal. (Részletesebben: Orvosi váró 2.)
Joggal mondhatjuk tehát, hogy értékrendünkben az egészség kitüntetett helyen szerepel.
Most, hogy már államtitkári szinten is visszaélést tapasztalhattunk az egészség iránti vágyunkat kihasználva, érdemes elgondolkoznunk!

Mint köztudott, L. Simon László államtitkár borászata barackmagot kínált rák ellenes hatást tulajdonítva a terméknek, potom ezer forintért.
A barack magjának a tudomány mai állása szerint rák ellenes hatása nincs, csupán arra alkalmas, hogy tájékozatlan emberek ezer forintokért lelkiismeretlen árusok kasszáját tömjék meg az iszonyú betegségből való gyógyulás vagy annak megelőzése reményében.

Magazinunk mindemellett a maga házatáján is sepreget kicsit, hogy eleve kizárja a tudománytalan mágusok csodaszereinek térnyerését, legyenek azok egyszerű webbutikusok vagy egyszerű államtitkárok.
Mivel a termékek hatását nem vizsgálhatjuk és a tudomány eme ágát sem követjük napi rendszerességgel, a mai naptól az Egészsség linkek, linkkatalógus oldalunkon a Táplálkozás, étrend, receptek kategóriát töröljük!
Az eddig itt szereplő honlapok tulajdonosaitól elnézést kérünk ezért a drasztikus lépésért, hiszen jelentős részük minden bizonnyal nem a felelőtlen nyerészkedés kedvéért űzi mesterségét, de a már államtitkári szinten jelen lévő csalást mindenképpen meg akarjuk akadályozni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük