Végre tökéletes megoldás a seprűvéna és rosacea kezelésére

Rosacea és seprűvéna

Rosacea gyógyítás

Nem kell többé takargatni az esztétikai bőrproblémát.
Ki ne szeretne megszabadulni a szép női lábakat elcsúfító, piros kis erektől, a seprűvénától vagy az arcunkon jelentkező tartós bőrpírtól, értágulattól, ami minden ember rémálma. Egy forradalmian új eljárással mellékhatásmentesen megtehetjük a budapesti  Natur Klinikán.
A nagyfrekvenciájú mikrohullám koagulálja, azaz lezárja azokat a kis ereket, amik eddig semmilyen más kezelésre nem reagáltak.

Veinwave – áttörés a hajszálér kezelésben

A TC-3000-es / Veinwave eljárás óriási áttörés volt  a hajszálér kezelésben világszerte, mert eddig ilyen hatékonysággal működő allergiamentes,  vérzés, kötözés nélküli terápia nem létezett.

Mára az álom  valósággá vált. Aki nem akar együtt élni a seprűvénáival, rosaceával, orrerével a Natur Klinikán megszabadulhat tőlük.

seprűvéna

Seprűvéna. Kezelés előtt és utána.

A kezelés egész évben végezhető, akár nyáron is, de tanácsos őszi vagy  téli időben elkezdeni, hogy jövő nyárra regenerálódjon a bőrfelület, mire a rövid szoknyák, a sortok szezonja eljön.
A kezelésekre várnak bármilyen korú hajszálér problémával, azaz seprűvénával, rosaceával, tartós bőrpírral küzdő pácienst, aki még nem adta fel a reményt, hogy megszabaduljon a problémájától.

További információk és film a Natur Klinika honlapján:

> Rosacea, hajszálér kezelés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük