Bébiszitterek

Babysitter (bébiszitter) keresőBudapest, 2015. május 15.

Önnek mi jut eszébe arról, ha azt mondom: bébiszitter?
A bébiszitter (babysitter) milyen munkát végez, mit csinál?
Gondolom ekkor filmek történetei ugranának be és azt mondaná: gyermekeket őriz, vigyáz rájuk, amíg a szülők távol vannak.
Szóval legtöbbünk valószínüleg az őrzés és a felvigyázás fogalmaival azonosítja a “bébicsőszt”, hogy ismét egy filmre utaljak.

Babysitter honlap

Ám minden bizonnyal meg fog változni a véleménye, ha rápillant Dancs Nikolett honlapjára.
És most nem az élénk, harmonizáló színekre, a gyerekek festésére utaló pacákra, az egész megjelenés játékosságára, gyerekközpontúságára gondolok, hanem arra a tényre, hogy a fiatal bébiszitter képzett óvodapedagógusként kijelenti, hogy ő több, mint babysitter!
És joggal teszi, mert az ő végzettsége, tevékenysége, felkészültsége, tudásszomja messze áll az egyszerű vigyázás fogalmától!
Vagyis nem megőrzésről van szó, meg vigyázásról, hogy a kölykünk ne verje be az orrát, ne rombolja szét a lakást amíg távol vagyunk egy kicsit, hanem szakszerű fejlesztésről, hogy a kicsink kibontakoztathassa tehetségét, képességeit, hogy eljusson kézügyességben, a zene majdani élvezetében, kifejezőkészségben a saját határaiig
A honlap azért is elolvasásra méltó, mert olyan mély szakmaiságról tanúskodik, amelyben helyet foglalnak a bébiszitter hitvallásán túl jegyzetei, cikkei is – hogy képünk legyen pedagógiai, emberi felfogásáról, így könnyítve meg a döntést: vajon rá van-e szükségünk, ha a gyerekünk megőrzéséről, vigyázásáról van szó.
Szimpatikus persze az is, hogy az árakat tisztán megkapjuk, tanulmányozhatjuk – nem fog minket semmilyen meglepetés érni a továbbiakban.
És íme, itt a honlap elérhetősége:
> Bébiszitter Budapesten

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük