Új őrület – a szülinapi lasertag

Nagyon játék a lasertag

Lézerharcos | Szülinapi őrület: lasertagWágner Balázs,  (Lasergames Kft.) mosolyog a kérdésemen, hát persze, hogy tombol az örület, hiszen játszani mindenki szeret és egy lézerharcos szülinap miért is ne lenne emlékezetesebb, izgalmasabb, mint a megszokott otthon ücsörgős?!
Szóval igen, együtt jönnek a szülők, a gyerekek és az ünnepelt srác barátai is.
– Az idősebbek persze már szülők nélkül jönnek, fiúk-lányok vegyesen, vagyis a lasergame, a lézerharc varázsa a lányokat sem kíméli – folytatja Balázs.

Lasergame lasertag | Csapatépítés lézerfegyverrel

Mint megtudom, a lasertag-et egy több száz négyzetméteres terepen, élethű akadályok között vívják. A lasertag etimológiája szerint „lézerrel jelölést” jelent és ha ezt igazi lézerfegyverekkel játsszák – mint a Lasergames-nél Budapesten a Kádár utcában -, akkor a baleset és a fájdalom is kizárt.
Ugyanis a lézer nem üt, nem vág, nem hasít – hanem csak szórakoztat.

 – Egy lézeres szülinapot hogyan lehet megszervezni?– kérdem.

Szülinapi torta | A lasertag összehozza a családot és a barátokat – Természetesen időben le kell a pályát foglalni. A honlapunkról nagyon alaposan lehet tájékozódni a szabad pályát illetően és az információk is rendelkezésre állnak. Ha valaki az írott vagy a beszélt szót jobban kedveli, akkor az elérhetőségeink között válogathat.
Mi a szülinapokhoz akár feldíszített tortát vagy pizzát s korlátlan üdítőfogyasztást is biztosítunk. Szóval minden vonatkozásban megteremtjük az ünnepi élményt és hangulatot.

 – A lézerharcot minek tekinthetjük? Sport? Szórakozás? Vagy nevezzük csak jó mókának?

– A lézerharc  nem csak a szülinapok fényét emeli, hanem cégek is alkalmazzák a csapatépítéshez vagy jutalomként a kikapcsolódáshoz – tájékoztat beszélgetőpartnerem. De ugyanígy baráti társaságok, az országból a fővárosba érkező turista csoportok is szívesen igénybe veszik. A lasergame lasertag mindaz együtt, mint amiket az imént felsorolt. Ügyességet igénylő stratégiai játék, családot, munkahelyi közösséget összekovácsoló tréning, sport, kikapcsolódás és szülinapi szórakozás. Meg még ki tudja, mennyi minden…

Lézerharc harcosok a Lasergames pályán

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük