Hőszivattyús rendszerek profi megközelítésben – SCOP Épületgépészet

épületgépészeti tervezés

42 év az épületgépészetben

Az egyetemen a közgázos hallgatóknak azt is tanítják, hogy amikor valamely feladatra külső céget keresnek majd, vegyék figyelembe a kiszemelt cégek, vállalkozások életkorát is.
Ilyen szempontból a SCOP épületgépészet minden bizonnyal komoly versenytársa lehet másoknak, hiszen 42 év tapasztalata korántsem csekélység. Ez vonatkozik a hőszivattyús rendszerek tervezésétől a beépítésig tartó munkafolyamatokra is.

Ezt a kiemelt épületgépészeti tevékenységet, amelyet Budapest és Pest megye építkezései vehetnek számításba, ráadásul úgy kell elképzelnünk, hogy a tapasztalathoz programszerűen hozzá idomítják a legfrissebb gépeket, eszközöket, berendezéseket és eljárásmódokat.

Hőszivattyús rendszerek, hőszivattyúk

Ha megfigyeljük az általuk ajánlott berendezéseket, megkapó szokszínűséget és világmárkákat találunk. Mint friss honlapjukon írják:

„Választhatunk olcsóbb hőszivattyút, mint például: Gree Versati, vagy Midea M-Thermal. Választhatunk precíz japán hőszivattyút, mint például: Daikin Altherma, Panasonic Aquarea, vagy akár a Mitsubishi Zubadan.„

Hőszivattyús rendszerek hőszivattyú választéka
Hőszivattyúk a SCOP Épületgépészet honlapjáról

A szakmai döntés alapja mindig a megrendelő szándéka szerinti. Lesz, aki a legolcsóbbat szeretné, lesz, aki a leghallkabbat, lesz, aki a hosszú távon legtakarékosabb megoldásban gondolkozik. A SCOP Épületgépészet ehhez igazodik, ebből indul ki, ehhez ad tanácsot, ehhez nyújt kész tervet és ezt is fogja megvalósítani.

A SCOP Épületgépészet friss honlapja a kínált hőszivattyúk pontos árainak feltüntetése mellett egy igazán izgalmas, felhasználóbarát árkalkulációt is kínál a honlapon böngészőknek a teljes projektre vonatkozóan. Pár perc és a látogató tisztában lesz a várható költségekkel.
Ezt ugyan az egyetemeken régebben nem tanították, de a honlapok ilyen mértékű felhasználóbarátsága – erősen növeli a potenciális vásárló bizalmát.

A cég honlapja: hőszivattyús rendszerek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük