Lakáskultúra: megújult a Fancy Home honlapja

Megújult lakáskultúra honlap

Tapéták a Fancy Home-tólA képen tapéták a Fancy Home, vagyis a budapestiek és a Budapestre látogatók egyik kedvenc üzletének exkluzív kínálatából. Az igényes választékáról híres üzlet a lakáskultúra egyik komoly fellegvárának számít, különösen a függönyök, bútorszövetek, tapéták tekintetében.
Most megújult honlapon, áttekinthetőbb formában, gazdag képanyaggal jelentkezik a Fancy Home.

Függönyre vár irodája, lakása?

Az üzlet persze egyszerre kettő, hiszen Budapesten a József Körút 59-61, illetve a Daróczi út 4 alatt is elérhető ez a kitűnő minőséget forgalmazó cég.
De nem csak az árú széles kínálata, minősége hívja fel magára a figyelmet, hanem a szolgáltatások sokszínűsége is.
Példának okáért vállalják irodák, közületek, lakások teljes függönyözését is, amelyet ingyenes felmérés előz meg! Persze, azért lesz gondja a megrendelőnek, hiszen több ezer függöny minta közül válogathat 🙂


Függönyök és modernitás
Függöny harmónia

Fényáteresztő, lapfüggöny, sötétítőfüggöny

… és sorolhatnánk a kínálat változatos fajtáit.

A szolgáltatások kiterjednek a tanácsadásra is, például arra, hogy hová érdemes felszerelni a karnist és az milyen fajtájú legyen.
Klasszikus, modern vagy speciális, mondjuk kültéri bútorszövetet szeretne? Olyat, amely egyszerűen vízzel tisztítható és ha elegánsan akarjuk mondani, akkor Aqua Clean minőségűnek mondjuk? Természetesen ez a kombináció is rendelkezésre áll – és nem csak a honlapon.

Tapétából is minden féle-fajta megtalálható a Fancy Home kínálatában, a design tapétától a klasszikuson át a gyerektapétáig. Ráadásul most a tapéták – a honlapon látható felirat fent létéig – kedvezménnyel vásárolhatók.
Ám mint fentebb mondtuk, a Fancy Home függöny birodalom is.

***

Kapcsolódó oldal Magazinunkban:

> Lakáskultúra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük