Nagyméretű, divatos ruhák

Lady Moletti: az igényes nők pécsi ruházati áruháza

Márpedig molett nők léteznek, bármi is az éppen aktuális trend, s ők is szépek, aranyosak, okosak, kedvesek sőt igényesek.
A Lady Moletti  éppen ezt az igényt igyekszik kielégíteni a gondos válogatás után beszerzett, márkás ruháival Pécsett.
A Lady Moletti immár tizenöt éve szolgálja Pécs és Baranya, sőt a Dél-Dunántúl igényes vásárlóközönségét.

 – Gyakorta nyílik a ruhaüzlet ajtaja szekszárdi, kaposvári hölgyek keze alatt is, akik az itteni választék miatt hajlandóak csak emiatt a kínálat miatt Pécsre utazni – mondja kérdésünkre Nyúl Sándorné üzletvezető, aki egyben az üzlet egyik tulajdonosa is.
(Amíg itt ismerkedünk a ruhakölteményekkel, láthatjuk-hallhatjuk, hogy a vásárlók Áginak szólítják, és ez sokat elárul abból a közvetlenségből, vásárlói kapcsolattartásból, ami a Lady Molettiben a  kiszolgálást jellemzi.)

Lady Moletti: Nyúl Sándorné - Ágnes

Nyúl Sándorné – akit mindenki Áginak szólít

A választék valóban nagy, több értelemben is.
Egyfelől a nagyméretű női ruházat értelmében, másfelől a származási országok számát illetően, hiszen az éppen aktuális német, kanadai, francia divatirányzatok neves képviselői ugyanolyan természetességgel megtalálhatóak itt, mint a magyar tervezők holmijai.
– Közel százharminc négyzetméteren mutatjuk be a majdnem kétezer darabos kínálatunkat, így ezt a tényt is minden bizonnyal megilleti a nagy jelző! – kapcsolódik mosolyogva a felvetésemhez Ági.
– És íme – folytatja a gondolatot – néhány nagy márka, amellyel Párizs, Berlin, Ottawa is Pécsre költözik: Leo Guy, Pause Cafe, Gelco, ERFO, Joseph Ribkoff, Sempre Piu, Tia. Ez persze azt jelenti, hogy külföldre is utaznunk kell a különböző bemutatókra, hogy a saját  szemünkkel látott és a saját ujjunkkal tapintott valódi minőség érkezzen a boltba és az általunk kiépített szűrőn valóban csak színvonalas, sokszínű, vidám, tartós és mutatós ruha kerüljön végül a pécsi teltkarcsú lányokra,  asszonyokra.

Cipőtől a kalapig

Cipőtől a nadrágon, ingen, blézeren, pulóveren, tunikán, nagykabáton át a divatos kalapig mindent megtalál itt – Pécsett a Búza téren, az Átrium Üzletház földszintjén, (Király utca 76.) – a molett, duci vásárló.
Az üzletbe most folyamatosan érkeznek az ősz friss kollekciói. Ezzel párhuzamosan a korábbi őszi készlet ruhadarabjai hihetetlenül jó áron vihetők –  a készlet erejéig.
– Mostanában kezdünk országos tényezővé válni – súgja meg végül Ágnes, hiszen egyre többen keresik fel az interneten az üzletünkhöz kapcsolódó webáruházat.
Ennek elérhetősége pedig: www.moletti-pecs.hu.

És az őszi holmik elérhetősége a webáruházban

> őszi-téli ruhakínálat

*****

A pécsi Lady Moletti női divat- és webáruházról korábban:

Szerző: Bognár László

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük