Új közösségi blog – a Világ Ma

Bemutatjuk: Világ Ma

A Világ Ma blog logojaMagazin hír
Új, közösségi blog indult, azzal a korántsem apró céllal, hogy a blog műfajával csatlakozzék a magyar modernitás korábbi hajtásaihoz.
Aki a blog címének olvastán Széchenyi műveire gondol (Hitel, Világ, Stádium), az ugyanúgy közel jár az igazsághoz, mint aki Kassák lapjaira, a Ma vagy a Tett címűre gondol.Sőt, aki semmi ilyesmire nem asszociál, az sem fog csalódni, mert egészen egyszerűen friss, mai szemléletű, elgondolkoztató, a humort sem nélkülő blogbejegyzésekkel fog találkozni.
A Világ Ma megnyilatkozásai tág terűek, több értelemben is.Egyfelől földrajzi értelemben, hiszen Szombathelytől Budapesten és Pécsen át Ungvárig találunk szerzőket, ismerteket és ismeretleneket, saját néven publikálókat, de bloghoz illőn akár nick-néven üzemelő bloggereket is.
A szerzők nevesítése során rátalálhatunk itt a tudós Csepeli Györgyre, de a József Attila-díjas Balla D. Károly íróra is.

A Világ Ma portál címlapja

Egy tipikus címlap a Világ Ma blogból

A blog az e-világ, a lét, a kultúra, a társadalom, a politika – ezen belül a hatalom és a haladás –  kérdéseivel, vagyis az emberi lét teljességével foglalkozik.
A lap szerkesztőségéből kiszivárgott hírek szerint hamarosan vendég oldallal gyarapítják a blogot, ezzel színesítve a tartalmat és a megközelítési módokat is.

A blog elérhetősége: Világ Ma

( A Jóljárok.hu kiadója is egyik szerzője a Világ Ma blognak.)

***

Miért fontos a blog? A blog funkcióiról:
> Blog

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük