A Dél-Dunántúl gyengeáramú erőssége

Átadták az új székházat

Szalag átvágás az új SOPIA-NET székházavatáson, PécsettNyugodtan nevezhetjük a Dél-Dunántúl gyengeáramú erősségének  a Sopia-NET KFT-t. Különösen a minapi új székházuk avatása után. A szalag átvágása, mint az képünkön is látható, nem akármilyen átvágás volt, hiszen az ollót Páva Zsolt pécsi polgármester mozgatta.
A Sopia-NET Kft. a déli régió gyengeáramú, infokommunikációs piacán igen komoly erőt és potenciált képvisel. Az EU-támogatással megvalósult új iroda- és raktárépületük felavatása nem egy egyszerű aktust jelent, mivel a beruházás több új munkahelyet is teremtett, továbbá egy olyan bázist, amelyről a Dél-Dunántúlon megvalósuló munkákat professzionális módon lesznek képesek ellátni.

Sopianet raktár - nem csak az avatás állófogadásának lesz itt helye

Lesz helye a SOPIA-NET szerelvényeinek

Márpedig munka bőven lesz, pl. a PTE 850 fős Szántó Kollégiumának teljes körű gyengeáramú kivitelezése, a pécsi Zsolnay Negyed informatikai hálózata, IP telefonrendszere és az egy felügyeleti központba integrált vagyonvédelmi rendszere jelent majd kihívást.
A jövő a múltból kiszámítható – szoktuk mondani. Márpedig a Sopia-NET múltját többek között  a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ Könyvtárának komplex kivitelezései, a pécsi  Tudásközpont és a Kodály Központ beruházása során végzett munkái jellemzik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük