Kereskedelem

 

— Link ajánlás —

Kedves Látogató! Köszöntöm a Jóljárok.hu Magazin KERESKEDELEM elnevezésű link gyűjteményében! Ebben a linkkatalógusban a kereskedelemmel kapcsolatos honlapok, blogok, cikkek illetve pontosabban ezek linkjei kaphatnak helyet.
A webmesterek nyilván a linképítés miatt is jönnek, hiszen egy erős, szöveges link, amelyen az anchor text a relevanciát biztosítja, ezúttal kereskedelem témában, az mindig jól jön. Mint a vitorláshajón a nagyobb vitorla felület.
Ha Ön is szeretne ide linket ajánlani, kérem, vegye figyelembe, hogy csak a jó minőségű kereskedelemmel kapcsolatos honlapok korlátozott mértékű elhelyezésére van lehetőségünk. Így, ha nem tudunk már helyet szorítani az Ön által javasolt honlapnak, kérem megértését.
Kizáró ok: céges honlap esetén a cégnyilvánosságról szóló törvény szerint fel kell tüntetni a cég pontos nevét, címét, elérhetőségeit, adószámát és a cégjegyzékszámot. Amennyiben ezeket nem találjuk a honlapon, eleve nincs remény a linkkatalógusba kerülésre! Hiszen középpontban a látogató áll, elvégre a felhasználónak készül az oldal, az ő biztonságos információ szerzése, a megbízható partnerek megtalálásának elősegítése a cél!
A linkajánlásoknál a leggyakoribb hiba, hogy a http:// előtagot is megadja valaki, holott az szükségtelen. Ajánlja azt a kereskedelemmel foglalkozó portált, amelyet Ön kitűnőnek tart. A link elbírálásánál – azonos feltételek mellett – elonybe részesülhet az a honlap, amelyik viszontlinket ad oldalunkra és ennek elérhetőségét már a link igénylésekor megadja. Honlap ajánlásához kattintson a Link ajánlás (piros) feliratra.
Tisztelettel várjuk javaslatait, higgadt hangvételű megjegyzéseit is.

Látogassa meg alábbi oldalinkat is:

Egészség linkek | Lakáskultúra linkek | Webáruház linkek | Gazdaság |

Utazás | Pécsi linkek | Budapest linkgyűjtemény