Lakáskultúra linkek

Passzívház ablak | Internorm nyílászárók
Passzívház ablakot érdemes az Internormtól beszerezni

Passzívház ablakok az Internormtól

— Link ajánlás —

Kedves Látogató! Köszöntjük a Jóljárok.hu lakáskultúra linkkatalógusának oldalain! Ha Ön is szeretne linket ajánlani, kérem, vegye figyelembe, hogy csak nagyon jó minőségü lakáskultúrával foglalkozó honlapok linkjeinek – korlátozott mértékű – elhelyezésére van lehetőségünk. Így ajánlata esetleges figyelmen kívül hagyását ne vegye zokon. (Ráadásul értesítést sem küldünk – legalábbis az oldal kísérleti működési ideje alatt.)
Lakáskultúra linkajánló, linkgyűjtő oldalunkon pillanatnyilag a kandalló forgalmazással, valamint a passzívház tulajdonságaival, a passzívház ablakokkal és nyílászárókkal kapcsolatos oldalak erősek igazán. És egy kicsit a lakáson túlmutatóan a kert, a kertépítés, a kerttervezés témaköre is jelen van.
A lakáskultúra linkjeink erejét az un. anchor texttel ellátott link jelleg adja, vagyis szöveges linket biztosítunk. Célunk – az emberi érdeklődés kielégítése! 2014. szeptembertől linkjeinket fokozatosan nofollow tulajdonságúvá tesszük.
Kizáró ok a linkek közé történő felvételben: céges honlap esetén a cégnyilvánosságról szóló törvény szerint fel kell tüntetni a cég pontos nevét, címét, elérhetőségeit, adószámát és a cégjegyzékszámot. Amennyiben ezeket nem találjuk a honlapon, eleve nincs remény a linkkatalógusba kerülésre! A link elbírálásánál előnybe részesül az a lakáskultúrával foglalkozó oldal, amelyik viszont linket ad honlapunkra és ennek elérhetoségét már a link igénylésekor megadja. Honlap ajánlásához kattintson a Link ajánlás (piros) feliratra.

Látogassa meg alábi oldalinkat is:

Egészség linkek | Webáruházak linkek | Gazdaság, e-gazdaság | Kereskedelem linkek

Budapest linkkatalógus | Budapest linkgyűjtemény | Utazás |