Linkgyűjtemények a Jóljárok.hu-n

Linképítéshez

Linkgyűjtemények a Jóljárok.hu-nLinkgyűjtemény, linkpark számos akad az interneten. Ismerünk kitűnőt és gyalázatosat is. Persze, nem mindegy, mit várunk el a linkgyűjteménytől, milyen célok tükrében értékeljük az ismert linkgyűjtő helyeket.

A netezők többsége annyit tud: a linkre kattintva juthat el valamelyik honlaphoz, bloghoz, webáruházhoz, letöltő portálhoz – tehát a link egy út, de legalábbis útjelző tábla.
Honlapgazdák már azt is tudják, hogy a link erő is.
Erő, hiszen a keresőkben, jellemzően nálunk Magyarországon a Google táblái értendők ezen, szóval a keresőkben az az oldal állhat előrébb, amelyre sok és erős link mutat.
Persze vannak, akik azt is tudják, hogy a releváns link az igazi erő és út, vagyis az, amelyik meghatározott témától vezet ugyanolyan témájú oldalra.

Releváns linkek

A Jóljárok.hu linkgyűjtői releváns linket szeretnének biztosítani, ezért tematikusak.

Felhasználóbarát-e a Jóljárok.hu linkgyűjteménye?
Határozottan igennel válaszolok: nem kell hosszadalmas kérdőívvel bajlódnia a “linkigénylőnek”, nem várjuk el a viszontlinket, nem zaklatjuk bekért e-mail címe alapján a látogatót.

Nem akarunk mindent felölelő linkbázissá válni (hogy aztán a nagy tervek romjain gyíkok sütkérezzenek – számtalan ilyen romot látnunk a weben.)
De a másik végletet is szeretnénk elkerülni, hogy számtalan link virítson itt – ugyanis az már nem lesz se út, se erő, hanem csak egy kezelhetetlen, átláthatatlan, linkerő-mentes harmatgyenge halmaz..

Tehát erős linket ígérünk, keveseknek (minőségnek), a Jóljárok.hu erejével, kulcsszavakra ültetett, stabil útjelzővel.

Most ezekben a témákban próbálhatja ki:

 Egészség linkek | – Lakáskultúra linkek |  Webáruház linkek |

  Budapesti linkek |  Gazdaság, e-gazdaság

Jó munkát, sok sikert, a megérdemelt látogatószámot kívánom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük