Hatékony nemzetközi fuvarozás partner értékeléssel

Nemzetközi fuvarozás

Trans Európai Fuvarbörze | a nemzetközö és belföldi szállítás hatékonyságáért partner értékelésMa már a korszerű szállítás világa is az interneten összpontosul. Jó példa erre a Trans Európai Fuvarbörze, ahol a nemzetközi szállítás (fuvarbörze, rakománybörze, raktérbörze…) válik egyre hatékonyabbá, vagyis egyre olcsóbbá és biztonságosabbá!

A biztonság fogalmához hozzá tartozik, hogy a potenciális partnerekről legyen valamilyen minősítő képe, referenciája a majdani partnernek.
Vagyis a Trans Európai Fuvarbörze már lehetővé teszi a partneri értékelést.

Ki értékelhet, mikor és hogyan?

Értékelést kizárólag fuvarozó állíthat ki a megbízó cég számára, aki a Trans Fuvarbörzén hirdette meg rakományát, és akivel a Trans börzén keresztül állapodott meg.

Amennyiben a felek megegyeztek a megbízást illetően, az ajánlat elfogadása céljából mindkét félnek rá kell kattintania az TRANZAKCIÓ JÓVÁHAGYÁSA feliratra a Trans Kommunikátor beszélgetési ablakában, amelyben az adott ajánlatról folyik a beszélgetés. Csak ekkor válik lehetővé a fuvarozó számára a megbízó értékelése, és az ajánlat automatikusan eltűnik a börzéről. Kizárólag ez után a lépés után lehet a partnert értékelni. Az értékelés minden esetben a cég (vagy egy konkrét TransId-val rendelkező telephely) hitelességét érinti általánosan, és nem egy konkrét megbízást.

Ki értékelhet partnert

A partnert az ajánlat közös elfogadásának pillanatától 2 nap elteltével lehet értékelni, egészen 90 napon keresztül (bármely elfogadott ajánlat elfogadási dátumától számítva). Az ajánlat elfogadását bármely fél kezdeményeztheti. Bármely pillanatban visszatérhet a beszélgetéshez is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.