A rendőrség nagy erőkkel keresi a brutális pécsi támadót

Pécsi támadások

Az MTI a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrségi portálon megjelent vasárnapi közleményére hivatkozva azt közli aktuális híreiben, hogy a rendőrség továbbra is keresi a péntek hajnalban erőszakos nemi közösülést végrehajtani akaró, brutális tette után elmenekült férfit, akit Nyerges Zoltánként nevezett meg a közbiztonságért felelős szerv.
Mint ismeretes, Pécsett, éppen annak a pénteki napnak a hajnalán támadtak meg egy húsz éves egyetemista lányt, amikor egy másik hasonló ügyben életfogytiglanra ítélték ama másik ügy támadóját!

A péntek hajnali támadás áldozata komoly árat fizetett a nemi erőszak elhárítása során: arccsontja és orrcsontja eltört és zúzódásokat szenvedett.
A lányt még ma is kórházban ápolják.
Vasárnap nap közben a TEK részvételével több akciót is végrehajtott a rendőrség Pécsett, és Komlón is erősödött a brutális támadó utáni üldözés.
Pécsett egyébként számtalan álhír terjeng, a helikopteres üldözéstől a támadó lelővéséig terjed a skála.
Ami tény: a Baranya Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel Nyerges Zoltán kézre kerítéséért.
Tény az is, hogy a 23 éves Nyerges, aki korábban öt évet ült egy gimnazista lányon elkövetett nemi erőszakért, továbbra is szökésben van.
Tény továbbá az is, hogy egy pécsi nő facebook kezdeményezésére csütörtökön pécsi nők tüntetésére kerülhet sor, a közbiztonság javításának szükségességére híva fel a figyelmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük